2777
2789
عنوان

داستان ترسناک واقعی

| مشاهده متن کامل بحث + 7825 بازدید | 295 پست
سلام نام و نام مادر

چرا جواب نمیدین

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=396925341]سلام نام و نام مادر[/QUسلام ممنونم از توجه تون.نام سیروس نام مادر کفایت

سلام 

چند توصیه 

هرگز خواب خود را تعریف نکنید

کارهای مهم زندگی رو در روز پنجشنبه آغاز کنید 

با کسی شریک‌ نشوید 

از انگشتر فیروزه و دعای جوشن کبیر استفاده کنید 

اهدافتان را بعد از انجام بازگو کنید 

در پناه حق

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
اهل کجائید

چطور مگه

برای اینکه شناسایی نشم نگفتم اینجا اهل کجام 

یه جایی از زندگیم قرار دارم نمی‌دونم تاوان کدوم اشتباهاتمو دارم میدم 😅🖤 دیگران من را فرد ساکتی می بینند؛درحالی که ذهنم پر از انبوه فریادهاست.💔هی ساڪت میشی هی بیشعور‌تــر میشن🤏🙃 یه جاهایی از زندگی با خودت میگی چی فکر میکردیم و چیشد 🙂 ازدواج کردنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود 🥹

باید نوعش مشخص بشه که از کدوم طایفه است

امم کرمان زندگی میکنم 

از نوع باد است دردهای بدون سرمنشا هم دارین

آره بیشتر وقتا بدنم یه جور سنگین و سردرد دارم انگار یه سنگ گذاشتن رو بدنم

خواب هامم بیشتر وقتا واقعی میشه

از نوع باد است دردهای بدون سرمنشا هم دارین

یه بار هم خواب دیدم بهم گفت من جن تو هم هستم چرا منو قبول نمیکنی منم گفتم تو ازم درخواست های دیگه ای داری و من نمیتونم که یه کاری کرد خون بالا آوردم داشتم می مردم بهم گفت قبولم می‌کنی گفتم نه تهش با دلسوزی نگام کرد و به ظرف آب بهم داد خوردم حالم خوب شد ولی بهم گفت همینطوری ولت نمیکنم وقتی صبح از خواب بلند شدم قفسه ی سینم و گلوم خیلی شدید درد میکرد انگار واقعا خون بالا آورده باشم اینطوری بود

سلام چند توصیه هرگز خواب خود را تعریف نکنیدکارهای مهم زندگی رو در روز پنجشنبه آغاز کنید با کسی شریک‌ ...

سپاسگذارم از راهنمایی های خوب و دقیقتون.انشالا که شما هم سربلند و سرافراز باشید.ممنونم ازت