2777
2789

سلام مامانا یاسین من دوسال و ۴ ماهشه چجوری از پوشک بگیرمش دیشب بدون پوشک خوابوندمش تا صبح خودشو کلی خیس کرده بود

نگرانی ندارم تا وقتی که تو خدامی 🥹✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از نشانه هایی ک نشون میده کودکتون آمادگی لازم واسه ترک پوشک رو داره اینه ک شب تاصب پوشکش خشک باشه وجاشو خیس نکنه یعنی اینکه تونسته چندین ساعت خودشو نگه داره،،و اینکه در طول روز هرنیم ساعت یکبار ببریدش دسشویی.میتونید جایزه براش درنظر بگیریدواسه وقتایی ک تو دستشویی کارشو انجام میده،اینجوری تشویق میشه

خدایا،خودت هوامو داشته باش🙏❤
یکی از نشانه هایی ک نشون میده کودکتون آمادگی لازم واسه ترک پوشک رو داره اینه ک شب تاصب پوشکش خشک باش ...

دوشبه بدون پوشک میخوابونم غرق میشه از شاش

بهش فرصت بده شاید هنوز آمادگیشو نداره

یه مدت میرف دمه دستشویی کارشو تموم می‌کرد و میومد بهش توجه نکردم تکرار نکرد ممکنه برا بی توجهی من بوده؟

یه مدت میرف دمه دستشویی کارشو تموم می‌کرد و میومد بهش توجه نکردم تکرار نکرد ممکنه برا بی توجهی من بو ...

اره ممکنه،حالا دوباره درطول روز ببرش سمت دسشویی حالت بازی هرجور ک میدونی باهات راه میاد

خدایا،خودت هوامو داشته باش🙏❤
اره ممکنه،حالا دوباره درطول روز ببرش سمت دسشویی حالت بازی هرجور ک میدونی باهات راه میاد

امتحان میکنم مرسی که وقت گذاشتی دورت بگردم 😍🫠