بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دیگ خسته شدیم بخدا همیشه خدا اسم مریضی تو خونه ماست.قبل عید شوهرمو بچههام گرفتن.حالا باز همه یکی یکی درگیرن.
الآنم پسرم خدایا من چ خاکی تو سر کنم
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
پسرم ۶سالشع بخدا خودش پوست و استخوانه حالا هم اصلا نمیشه نگاهش کرد ۱۷کیلو بچم از لاغری این بچه دارم عذاب میکشم حالا هم مریضه و تب داره 😭😭
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴
من خودم گوشم شدید درد می کرد استفاده کردم دردش ایستاد.سعی کن حوله یا پارچه نخی با سشوار یا اتو گرم کنی بزاری رو بالشتک گوشش که درد می کنه بزاره روش خیلی برا بچه ها موثره.هرچی بیشتر عطسه کنه عفونت گوشش زودتر خوب میشه.