2777
2789

باردارم و تازه رفتم توی ۳۱ هفته 

از امروز ی خارش وحشتناکیم گرفته نمیتونم دیگه تحمل کنم 

چه غلطی کنمممم 

فردا میخوام برم پیش دکترم از این قرصای مال عفونت ادرار میخوردم بهداشت گفت ۱۰ روز بخور  چند روزه نمیخورم ۱۰ روزش تموم شده تا حالا همچین خارشی نداشتم برا بچم اتفاقی نیفتهه😭😭😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

نترس برو دکتر دارو میده خوب میشی

الان چکار کنم خودم تسکین پیدا کنه 

پدرم در اومده دیگه تحمل ندارم تکونای بچمم امروز کم تر شده خیلی میترسم 😭😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارش ربطی به بچه نداره

فقط برا خودت آژار دهنده اس

واااااای منم داشتم شبا تا صبح تو رختخواب نشسته بودم،دراز میکشیدم جییییغ میزدم 

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

خارش چ ربطی ب بچه داره

اخه میگن خارش نشانه عفونته و عفونتم باعثه زایمان زودرس میشه 

خیلی میترسم ی بچه سقط کردم تحمل اینو دیگه ندارمممم😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

جاریم گفت خارش بده یعنی یه چیزی داره میشه مخصوصا بغل کشاله ران،دوم اکه واژنه و عفونت داری که هیچ اگه بدنت خارش داره ممکنه به حفت حساسیت داشته باشی،برو چکاپ کن سونو بده قلبشم چک کن،

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

میشه بهداشت و رعایت کنی مثلا لباس زیرتو عوض کنی لباس زیرتو با دست بشوری زیر آفتاب خشک کنی یا با اتو الانم برو با آب داغ خودتو بشور آب و چند دیقه بگیر یکمی صابون هم بزن باز آب داغ بگیر تا حدی که بتونی داغیشو تحمل کنی با دستمال خودتو خشک کن 

به شوهرتم بگو زنا عفونت میگیرن اونم بهداشت شخصیشون رعایت کنه 

نه نترس بچه هیچیش نمیشه.. برو. متخصص زنان دارو بهت بده سر خود چیزی نخور

ی ماما اوایل بارداریم ی پماد بهم داده بود همیشه اونو میزدم اروم میشد الان دارم دیوانه میشم 

میترسم مال عفونتم باشه بچم طوریش بشه😭😭

روزای خوب توی راه😎✌🏻

جاریم گفت خارش بده یعنی یه چیزی داره میشه مخصوصا بغل کشاله ران،دوم اکه واژنه و عفونت داری که هیچ اگه ...

استرس نگیریا منظورم یه چیز بد یعنی زایمان ،استراحت کن،چیزی نیست ولی تند تند مایعات بخور برو دمتر ما نمی تونیم چک کنیم تورو دکتر علم داره 

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم
چرا قسم میدی؟ به زن حامله که نمیشه گفت چی مصرف کنی دکتر نیستیم که.نگران نباش با خارش چیزی نمیشه فردا ...

اخه هیچکی نمیاد تو تاپیکم دارم دیوانه میشممم😭💔

روزای خوب توی راه😎✌🏻