2777
2789

من عقدم 

عصری از سرکار اومد گفت میخوابم خستمه 

امشب یه دف مامانم گفت چقد هوا سرده امشب فلانی یعنی شوهرم سردش نبود بیرون با موتور گفتم کجا گفت با رفیقش بیرون بودن 

منم به شوهرم گفتم عصر خابیدی آره گفت آره گفتم خاب بودی مطمئنی گفت آره کلی جیغ و داد زدم گفت رفتم پول واسه مامانم انتقال بدم رفیقمم دیدم سوارش کردم اما مامانم اینا دیده بودنش داشته می‌رفته یه جایی ک تو شهرمون تفریح گاه هست کلی جیغ و داد زدم گفتم چرا گولم زدی گفت گفتم خابی از خاب بیدارت نکردم زود برمو بیام 

دروغ میگه مگه ن اگ راست می‌گفت موقعی بیدار شدم بهم میگفت رفتم بیرون کار همیشگیشه مگه ن 😭😭چیکار کنم خدایا گیر افتادم شما بودین چیکار میکردین خداوکیلی 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم نمیخوام بهت استرس بدم ولی تو الان تو عقدی حواستو جمع کن من همین مشکلو داشتم تو ازدواج با یه بچه و الانم حامله انقد ب شوهرم اعتماد داشتم  تااینکه یه‌شب اتفاقی گفت میرم فلان جا و میام بعد یکساعت اومد و من بهش شک کردم ب طرز رفتارش خوشبختانه ماشین جی پی اس داشت و حالا یه سری یحثا‌پیش اومد و کلی چیز‌جنار هم جیدوم و فهمیدم معتاد شده و من شرایط خیلییییی بدی رو گذروندم و میگذرونم حواستو خیلی جمع کن از من اصلا زیر بار نرفت ب بدیختی وابت کردم 

ولش بدبخت و‌مگ اسیر گرفتی خوب همین جیغ و‌داد رو‌کردی مجبورش کردی دروغ بگه بزار راحت باشه گناه ک نکر ...

بابا من کاریش ندارم با کسی بره بیرون ک اصلا مشکلی نداشتم این حرکتو زده 

من کاریش ندارم بره بیرون با هر کی من گفتم به من گفت خابیدم ولی بیرون بوده رو چ حسابی

خب شاید همون موقع دوستش زنگ زده رفتن بیرون نباید که اجازه بگیره با مرد زندگیت اینطوری برخورد کنی ابهتش از بین میره اون زندگی دیگه به درد نمیخوره

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

بابا من کاریش ندارم با کسی بره بیرون ک اصلا مشکلی نداشتم این حرکتو زده

حالا رفته خیلی اروم تر باادب تر میتونستی بگی خودتو‌از چشمش میندازی و‌باعث میشی هیچ‌وقت حرف راست نزنه