2777
2789
عنوان

بچه ها میخوام یکاذی کنم

126 بازدید | 14 پست

من پدر خونده م خیلی اذیتم کرد و الان چندین ماهه باهاش ارتباطی نداریم یعنی مامانم بیرونش کرده حالا من نامزد کردم اونم زنگ به این و اون میزنه که نمیزارم این وصلت سر بگیره و هرجا که میشینه و بلند میشه درموردم حرفای ناجور میزنه طوری شده که وقتی میفهمم اون شب یا روز رو حالم بده و کارم گریه س و تو این همه سال هیچوقت نتونستم ازش انتقام بگیرم چون فکر میکردم اگه سکوت کنیم هیچی بهش نگیم خودش دیگه دهنشو میبنده و دیگه نمیگه ولی فایده نداره حالا قبلا جایی سرکار میرفتم امروز رفتم پهلو همکارم بهش گفتم که میخوام یه نفرو برام بزنید با بچه ها اونم قبول کرد گفت که فردا بیا بریم مکانشو نشون بده دیگه بقیه ش با من الان هم انگار خوشحالم از اینکه میخوان داغ دلمو دربیارن چون اگه یه خراش کوچولو ام برداره دلم خنک میشه هم انگار ترس دارم ته دلم 🥺

کار بسیار اشتباهیه

نکن خواهر من

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی اذیتم میکنه ابرو برام نذاشته بین مردم

مطمئن باش میفهمه از جانب تو بوده 

بدتررر از این ها باهات می کنه

و زندگی و اینده ت خراب میشه

طرفتم پا پس می کشه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
مطمئن باش میفهمه از جانب تو بوده بدتررر از این ها باهات می کنهو زندگی و اینده ت خراب میشهطرفتم پا پس ...

دلم خونه خواهر خیلی اذیتم هرچی میشه میگم واگذارت میکنم به خدا ولی هر روز یه برنامه جدید پیاده میکنه

دلم خونه خواهر خیلی اذیتم هرچی میشه میگم واگذارت میکنم به خدا ولی هر روز یه برنامه جدید پیاده میکنه

عزیزم این راهش نیست

فقط اوضاع رو بدتر می کنه

کنسلش کن

شکایت کن ادعای شرف کن بگو چیکارداره باهام 

مادرت کجاست

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

میدونم دلت خنک میشه 

حق داری

ولی از نظر عقلانی درست نی چون میفهمه کار تو بوده و صد برابر بدتر سرت میاره

توام ک نمیتونی همیشه بادیگارد داشته باشی 

این آدم روانیه زندگی رو برات جهنم میکنه بعد از این کاری ک میکنی 

بنظرم اگه نامزدت عاقل باشه نباید ب این حرفا توجه کنه‌

اول به این جمله اعتماد کن که اگر خدا بخواد کافیه...

مطمئن باش همه عالمم بدتو بگن و خدا بخواد اون اتفاق بیوفته پس حتما اتفاق میوفته.

و بعد اینکه اگر سپردی به خدا پس دیگه چرا میخوای اینکار اشتباه رو انجام بدی؟میدونی اگر یک درصد بفهمه کار تو بوده چقدررر برات بد میشه.

اگر خیلییی شدید پا پیچ شما شده بهش پیغام برسون که به جرم ابروریزی و تهمت و افترا ازت شکایت میکنم.و همینکارم بکن.

یه نامه از دادگاه برسه دستش خودشو جمعوجور میکنه موش میشه

میدونم دلت خنک میشه حق داریولی از نظر عقلانی درست نی چون میفهمه کار تو بوده و صد برابر بدتر سرت میار ...

نامزدم اصلا به حرفاش اهمیت نمیده کلا خانوادگی تا یچیزی رو با چشمای خودشون نبینن باور نمیکنن این خصلتشون خیلی دوس دارم 

من کلا برا دل خودم گفتم این کارو کنن 

اول به این جمله اعتماد کن که اگر خدا بخواد کافیه...مطمئن باش همه عالمم بدتو بگن و خدا بخواد اون اتفا ...

چون خیلی بدهکاره و پرونده داری گفتم این وسط اینطوری کنم دیگه نمیفهمه کدوم طرفی بوده 

والا قربون خدا برم روز به روز داره سرحال تر میشه و هیچیش نمیشه