2777
2789
عنوان

چقدر ما بدبختم که یه ثبات نداریم

365 بازدید | 42 پست

همه از ترس ارزون شدن طلا و پولشون دارن میمیرن یه عده ترس گرون شدن

حداقل کشورای دیگه مالیاتی که میگیرن تو یه لونه زندگی میکنند این استرسارا ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جهنم دره ای به اسم ایران بی در و پیکر و بی صاحاب

این بازی طلا هم برا بدبخت کردن ملته

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

طلا رو نگهدارن توی بلندمدت ضرر نمیکن.

حالا ما به خاطر طمع یه سری ناراحت باشیم که چرا قیمتا داره میاد پایین!

تا میره بالا و سود میکنن پز میدن تا میاد پایین سر ما رو درد میارن

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

وقتی یه موجی راه میفته همه دنبالش میرن نتیجش میشه اینیه عده از خداشونه پایین نیادچون خودشون خریدن به ...

بسکه ابله و بی مغزن

خب طلا گرون شه همه چی گرون میشه

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
طلا گرون بشه هم ناله میکنید ارزون بشه هم ناله؟

بله جانم چون یکی میره همه پولش طلا میخره ۸تومن یهو ارزون میشه میره تو۶تومن میفروشه ضرر نکنه باز گرون میشه

کلا این ارزونیشم برای ملت ما ضرره