2777
2789

به نظرم مجرد باشی ولی درس بخونی و خودتو بکشی بالا و هر طور راحتی زندگی کنی

خیلی بهتر از ازدواح هایی که بیشتر اوقاتش تنشه

نمیدونم نظرم چقدر درسته

ولی زندگی متاهلی خیلی قدرت میخواد 

گذشت

فداکاری

صبر 

کنترل خشم

مدیریت بحران

و  مادر بودن  که خودش کلی مسئولیت داره 

به نظرم مادر بودن یعنی از خود گذشتن

و 

همه ی این صفات رو نمیشه باهم داشت

واقعا سخته

مخصوصا بعد کلی درس و دانشگاه بشینی خونه و خاته داری کنی.

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه یه شوهری داشته باشی که واقعا دوستت داشته باشه و بهت احترام بذاره خیلی هم خوبه. من خودممجردم، ارشد دارم از یه دانشگاه خوب ولی خسته شدم دلم محبت میخواد دلم میخواد بمونم تو خونه به خودم برسم و شوهرم مرد باشه و تامینم کنه. در عوض منم براش زن باشم بهش محبت و عشق و بچه بدم. 

برو تاپیک اخرمو منو بخون زندگی زنهاییو نوشتم با شوهر کردن از فرش به عرش رسیدن همه بدبخت نیستن

عزیزم  من نگفتم من بدبختم یا همه متاهلا بدبختن

شاید شما ظاهر زندگی رو میبینید

واقعا برای زندگی متاهلی که توش آرامش موج بزنه و انسان به کمال برسه خیلی صفات بزرگ میخواد

من اونارو شمردم 

بیا با نخستین بارانی که می‌بارَد، دوباره زاده شَویم ..🌱💚تنها افرادی که رنج نمی‌کشند و ناراحت نمی‌شوند مُرده‌ها هستند، زنده بودن یعنی گاهی آسیب دیدن، شکست خوردن، دچار اضطراب شدن، اشتباه کردن ؛و همچنان ادامه دادن.🌱❣💚🧘گاهی صدای خرد شدن استخوان هایم را میشنوم و باز صبح که میشود برمیخیزم و خودم آتل میبندم و میگویم باید ادامه دهم... میدونم که باید به اهدافم برسم هرچند که یکم دیر شده باشه هرچند که چند سالی سر در گم شده باشم... ولی هیچوقت تسلیم نمیشم.  من ازدواج کردم و بچه دار شدم  و گاهی پرچم سفید نشون دادم که اهای روزگار من تسلیمم... ولی روزگار خوب میدونه  خودمم خوب میدونم که من آدم تسلیم نیستم... اصلا روزی که هدف نداشته باشم روز مرگ منه.... امروز اینو مینویسم به یادگار که وقتی ۶ ماه بعد زمانی که اولین استارت موفقیتم رقم خورد بیام و بگم دختر دمت گرم.... از امروز ۵ ماه وقت دارم نظام مهندسی نظارت و اجرا قبول بشم    که میشم .... راهم سخته خوب میدونم با بچه ۱۸ ماهه و خونه داری و همسرمم نمیتونه زیاد خونهو ..... ولی من میتونم چون خودمو میشناسم.... با تولد دو سالگی پسرم اولین قبولی نظام مهندسیمو جشن میگیریم و بعد میرم سراغ محاسبات... اونم میگیرم ... من به خودم بدهکارم خیلیییییییی.... باید نتیجه تمام زحماتمو ببینم و به خودم افتخار کنم. چون من کارهایی کردم که کمتر کسی انجام داده .... یادت باشه دختر تو دختر روزهای سختی... ولی چه شیرینی بعد روزهای سخت در انتظارته... خدایا مثل همیشه تو کمکم کن تو یاورم باش تو حمایتم کن تو بهم اراده بده ... خدایااااااا دوست دارم .

اگه یه شوهری داشته باشی که واقعا دوستت داشته باشه و بهت احترام بذاره خیلی هم خوبه. من خودممجردم، ارش ...

عزیرم تا ازدواج نکردی شاید متوحه منظور من نشی

ببین خیلی از ما از زندگیمون راضیم

منم کارشناس ارشد از تهران دارم

لیسانم مهندسیه و ...‌

ولی فک میکنم من و همسرم با وجود کلی صفات خوب از جمله عشق محبت وفاداری و تلاش و از خودگذشتگی  و .... هنوز اول راهیم

چرا 

مثلا کنترل خشم

خیلی مهمه

برای زندگی مشترک که متاسفانه نه من نه همسرم موفق نبودیم و خشم های آنی تنش هایی به زندگی وارد میکنه

بعد ۱۰ یال تاره تازه میتونیم یکم کنترل کنیم

متولد.۶۴م.چهل.سالمه

منم ۳۲هر کار می‌کنم اهمیت ندم تهش بهم استرس میدن و انگار باید همه ازدواج کنند واقعا توی عشق اصلا من شانس نداشتم بخاطر همین کلا قیدشو زدم اما بقیه تو مخشون نرفته