2777
2789
عنوان

تو پایتخت امشب بنظرتون حق با کی بود

202 بازدید | 16 پست

بنظرم حق کاملا با بهتاش بود اما چون لحنش تند بود و اونم ک لحن همه جوون هاییه ک نادیدشون میگیرن همه ریختن سرش ولی کاملا حرف حق زد و مادرش نمونه بارز همه مادرایی ک طرف فامیل خودشونو میگیرن نه بچشون کاملا درکش کردم و نقی ای ک فضول بقیس و فقط ادا 

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اگه همسن نقی بشیم حق به اون بدیم....بنظر منم حق با بهتاش

شاید نقی برای بقیه خیر بخواد اما همه کاراش اشتباهه

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن

ببین لحظه لحظه بهتاش رو زندگی کردم کااااملا بهش حق میکردم و درکش میکنم

مامانش هم عین مامانم..

مقصدمان یکی بود، اما مسیر هایمان فرق داشت. آن ها می‌دویدند..اما من می جنگیدم با دستانی که برای رسیدن کافی نبودند..

تاپیک آخرمو بخون جوابتو میده.

ولی بهتاش نمونه ی ی جوون ایرانی که از پایین صفر داره شروع میکنه هنوز نرسیده به صفر.

با هزارتا مشکل، پدرش مریض بود،فوت کرد، بیکار شد، از ی طرف نامزدش از ی طرف مسئولیت مادرش رو گردنشه خودشم مریضه.

بهتاش باید یادبگیره صبر کنه و تلاش...

نقی درسته اداست که اونم از بی سیاستی و سادگیشه.

خودشم گفت من بابام کارگر بوده خودمم کارگر شدم، وقتی کسی نبود جور خواهرشو بکشه نقی قبول کرد، باباشو تا لحظه ی آخر نگه داشت...

اینا رو نمیبینین آخه.

اینا ی خانوادن با هزارتا مشکلات باید با هم از پسش بر بیان.

گفتمم هیچ آدم خوبی کامل نیست

دلم میخاد هما رو خفه کنم همش غرغر

تاپیک آخرمو بخون جوابتو میده.ولی بهتاش نمونه ی ی جوون ایرانی که از پایین صفر داره شروع میکنه هنوز نر ...

اره ولی همش تو بقیه دخالت میکنه 

عزیزم وقتی همه بار زندگی برای همه به دوش نقی انداخته شده اونم امام نیست همه چیز شسته رفته باشه اونم اشتباه می‌کنه دیدین که ساکت نشسته بود....اگه اطرافیان نمیومدن داخل بحث اون دوتا کارشون به دعوا نمی‌کشید

فهمیده همیشه آویزونه هما ونقیه بابا جان برو زندگیت رو بکن آخرشم نشه این

هما همه سختی هارو می‌کشه با پدر شوهر زندگی می‌کنه با خواهر شوهر زندگی می‌کنه بچه هایش رو تحمل می‌کنه جاییم صداش در بیاد بد داستان میشه

بهتاش جوانه مغروره بی تجربه هستش....ولی تو این سن باید طرز حرف زدن بلد باشه....همین بلند حرف زدن باعث شد کار اشتباه نقی به چشم نیاد

همه اینا نظر شخصی بود.  هر کس یه دید گاهی داره

اره ولی همش تو بقیه دخالت میکنه

گفتم هیج آدم خوبی کامل نیست، حتی بهتاش هم کامل نیست.

ولی امشب از هردوشون درس گرفتم که تصمیمات مهم زندگیم بر مبنای عقده ی درونم نباشه.

بهتاش ی لحظه عصبانی شد یچیزایی گفت ولی تو چند قسمت قبل خیلی قشنگ سختی ها و محبت هاشو هم گفت.

عزیزم وقتی همه بار زندگی برای همه به دوش نقی انداخته شده اونم امام نیست همه چیز شسته رفته باشه اونم ...

جوونم ی صبری داره دیگ اونم سختی کشیده

عزیزم وقتی همه بار زندگی برای همه به دوش نقی انداخته شده اونم امام نیست همه چیز شسته رفته باشه اونم ...

وای خیلی خوب گفتین. یاد وقتی افتادم که مهمونی آشنایی شری خراب شده بود ارسطو اومد هزارتا حرف بهش زد ساکت تو ماشین نشست و حرفا رو شنید تموم که شد رفت.

حتی بعدا هم اشاره ای به ارسطو نکرد

جوونم ی صبری داره دیگ اونم سختی کشیده

حتما همینطور هستش بخصوص الان که .....ولی ببین یه طرز صحبت کردن چقدر نتیجه رو عوض می‌کنه 

اولش عصبانی شد من کاملا حق دادم  ولی آدمه خیلی بدی داشت اگه فقط اون موضوع رو مطرح میکرد نقی هم اعتراف به اشتباهش میکرد