2777
2789

هفته ای 50 صفحه از کتابای شهید مطهری مثل این بدبختا میدن بهمون خلاصه کنیم( نگفتنم به چه روشی!!)

بعد من دلم خواسته دادم هوش مصنوعی

یه دختره ای هست مسئوله چک کردن مشقامونه( در مورد این که تو دانشگاهم داریم مشق می نویسیم هییییچی نمیگم تازه)

پررو پررو اومده پیوی من که جملات خلاصه تو از خودته؟ دفعه قبلم تیکه انداخت بهم هیچی نگفتم بهش

وای انقد دلم می خواد بهش بگم خب چشم تو کور که از من هست یا نه؟ چه فرقی به حال تو می کنه خانم کارآگاه ؟..  

تو بررسیتو بکن ببین من تحویل دادم یا نه 😐

حالا نیس خیلی درس مهمی ام هست

حالا تنها کسایی ام که تو این مملکت وظیفه شناسن یکی معلما و استادان که خدای نکرده یه بیست پنج صدم اضافه ندن به کسی یکی ام راننده اسنپان که خدایی نکرده سه نفر بیشتر سوار نکنن

بقیه مملکت رو هوا باشه هیچ مشکلی نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مربوط ب رشته حقوقه؟

اندیشه اسلامی رو همه می خونن

منتها تو دانشگاه ما به طرز پاره کننده ای می خوننش

به جای 2 ترم فک کنم 4 ترم می خونیمش 

و کلا منیعی ام نمیدن بهمون کل کتابای مطهری رو باید بخونیم

اندیشه اسلامی درس عمومی

روزی ده بار خودمو فحش میدم به خاطر انتخاب دانشگاهم

علاوه بر این که رفتم رشته ای که نمی خواستم

یه دانشگاهی ام رفتم که هیچ شباهتی به دانشگاه نداره

حس می کنم پا می شدم می رفتم حوزه خیلی احترام بیشتری برا خودم قائل بودم تا حالا که تو سیرک ایناام