2777
2789
عنوان

شکم روی وسوختگی پای کودک یک ساله

60 بازدید | 14 پست

بچه ها سلام خواهشن ه کی اطلاعی دراین مورد داره بگه بچم شکم روی داره  پاش سوخته نمیدونم‌چیکار کنم   هر چی میزنم خوب نمیشه دیشب بردمش دکتر بهش شربت کوتریکسول داده هر ۱۲ ساعت بدم با(بایولاکت)  پماد کلوتریمازول و هیدروکسیزین هم داده زدم اما الان سوختگی بیشتر شده پوست پاشو برداشته چیکار کنم دیگه نزدم پماد کالاندلا زدم بهتر شده به نظرتون برای سوختگی پاش چیکار کنم خواهش بکید

کالاندولا رو ادامه بده زینک اکساید هم خوبه هردو رو باهم بزن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شیر خودتو  میخوره؟ 

اگه بله

ادویه  و یا پرتغال نارنگی اینا ممکنه موجب مشکلت باشه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
نه شیر خشکیه اپتامیل میدادم دکتر شیر خشک‌نان رو تجویز کرد

اها بچه من به غذای من حساسه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
به خاطر شکم رویش سوخته

اسهال شو درمان کنید  ان شاءالله  خوب میشه

خوب من بردمش فوق تخصص نوزادان این‌ پمادارو داده یعنی اونا رو نزنم

ببین عزیزم

من آلرژی به نور‌خورشید دارم

دستام به شدت میسوزه و قرمز و ملتهب و خارش و...

دقیقا همین دوتا پماد دادن هیدروکسی زین و کلوتریمازول .. ولی اونقد که زینک اکساید تو‌خوب شدن پوستم تاثیر داشت اون‌دوتا نداشتن کالاندولا هم‌که عالیه خودتم ک نتیجه دیدی

بازم یکی‌دوروز بزن ولی دیدی نتیجه نمیدن همین دوتا رو بزن

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

دیگه دارو داده دکتر تازه شروع کردم ولی بچم به خاطره پاش خیلی بی قراری میکنه

پوشکشم سعی کن در طول روز باز بذاری زیرش‌ محافظ پهن کن پاش هوا بخوره تا اسهال شد نذار ی ذره‌هم بمونه سریع بشورش 

دیگه دارو داده دکتر تازه شروع کردم ولی بچم به خاطره پاش خیلی بی قراری میکنه

طفلی خیلی سخته والله

ببین عزیزممن آلرژی به نور‌خورشید دارمدستام به شدت میسوزه و قرمز و ملتهب و خارش و...دقیقا همین دوتا پ ...

باشه اخه پای بچه اس اونم امتحان میکنم کالامین چطور کرمیه اونم گاهی میزنم براش