2777
2789

سلام کسی هست راهنمایی کنه

امشب مهمونی داشتم خانواده خودم و همسرم

چند شب پیش برای برادر شوهرم رفتن همون دختری که میخواسته رو دیدن قراره مث اینکه فرداشب برن خونشون (برای خواستگاری اول من برادرشوهر بزرگمم اومد)ولی گویا اینسری نمیخوان کسیو ببرن جلسه اول امشب شنیدم که مادرشوهرم داشت به جاریم میگفت برای فرداشب من از خواهرشوهرم شنبدم که بچه هست سنش کمه شوهرمم قبل مهمونی بهش گفتن اما به من هیچی نگفتن.... واقعا بهم برخورد به نظرتون چه واکنشی نشون بدم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو وروخدا اگه کسی چیزی به ذهنش میرسه بگه واقعا دلم میخواد شوهرم زنگ بزنه به خانوادش بگه چرا نگفتین اما اصلاااا اهل این کارنیس 

حتی دلم میخواد برای خاستگاری جلسه بعدی اصلااااا نرم بگم من ک خبرنداشتم اما میخوام با سیاست رفتارکنم..... ولی بلدنیسم

من باشم اصلا به روی خودم نمیارم. اولا شنیدنش نفعی برای من نداره که حالا دریغ کرده باشن دوما تو همچین جریاناتی ترجیح میدم تا حد امکان دخالت نداشته باشم و فقط موقع جشن خبرم کنن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

حالا یچی بگی مسگن حسودی میکنه ولشون کن

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

باورکن که بحث حسودی نیس حس میکنم بهم بی احترامی کردن با این کارشون انگار بی حسابن

میدونم .میگم اونا فک میکنن حسودی  میکنی.

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بخدا بعضی و قتا یه کارایی میکنن که حالم بهم میخوره همیشه هم میگم هرکار کنه باما خودش دخترداره

عزیزم نمیدونم چند ساله ازدواج کردین .من خودم بعد از دوازده سال متاهلی ب این نتیجه رسیدم که گور بابای حرف و تفکرات و نظر  مردم مخصوصا خانواده شوهر .قبلا انقد خودخوری میکردم الان هرکاری میکنن انگار ن انگار