2777
2789
عنوان

بارداری در ماه اول اقدام

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از روزی که پاک شدم که ۳۰ اسفند بود یک روز درمیون اقدام داشتم تا ۱۱ فروردین دیروز طهر ی روز مونده ...

اها به سلامتی و دلخوشی ...

من فقط ۳ بار اقدام داشتم ...برای ما هم دعا کنین🥰

🫂🦕_____💍💏
وای چه جالب ...علایم خاص که نهه ولی پادرد و دل درد مثل همیشه قبل پریودی هام دارم

منم سینه هام حساس شده و یکم انگار شکمم نمیدونم چجوری بگم انگار منقبض شده رو شکم نمیتونم بخوابم اذیت میشم نمیدونم برای pms یا حاملگی

از طرفی هم بعد اقدام دو دل و پشیمون شدم چون یکسری مشکلات دارم که اون لحظه انگار اون مشکلات نیومد تو ذهنم

یک بار ۱۵ بهمن فقط یک بار اقدام کردم ولی نشد ...مشکل خاصی ندارم شاید یکم عفونت

عفونت داری و اقدام کردی ؟ زودتر برو دکتر همین فردا نوبت بگیر اصلا رفتی چکاپ قبل از اقدام ؟ آزمایش دادی؟ سه ماه منظم اسیدفولیک خوردی ؟ 

با عفونت اقدام کردی اولا احتمال بارداری پایینه دوما اگر بگیره احتمال خارج رحمی رو می‌بره بالا چون لوله ها عفونتی هستن و رویان به جای رحم ، توی لوله ها لانه گزینی می‌کنه خدای نکرده ، شانس بیاری از اینا هم فرار کنی و جنین توی رحم تشکیل بشه و بگیره احتمال تشکیل نشدن قلب و سقط وجود داره ، زودتر برو پیگیر شو عفونت اگر داری درمانش کن حتما حتی اگر احتمال ضعیف میدی عفونت هست باید بری دکتر 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

منم سینه هام حساس شده و یکم انگار شکمم نمیدونم چجوری بگم انگار منقبض شده رو شکم نمیتونم بخوابم اذیت ...

انشالله هرچی خیر و صلاحه واستون پیش بیاد🥰

🫂🦕_____💍💏
عفونت داری و اقدام کردی ؟ زودتر برو دکتر همین فردا نوبت بگیر اصلا رفتی چکاپ قبل از اقدام ؟ آزمایش دا ...

عزیزم بله هم دکتر رفتم و آزمایش دادم هم قرص خوردم یک ماه...عفونت داشتم و برطرف شد ...گفتم شاید ممکنه عفونت داشته باشم

🫂🦕_____💍💏
اها به سلامتی و دلخوشی ...من فقط ۳ بار اقدام داشتم ...برای ما هم دعا کنین🥰

سلامت باشی عزیزم 

من سر پسرم اونم ماه اول باردار شدم ۱۲ ۱۴ و ۱۶ پریود فقط رابطه داشتم اما این بار چون ۴ روز قبل پریود لکه بینی داشتم نمیدونستم روز اول و کی حساب کنم هم با حساب روز اول پریود که روز لکه بینی هست وسط سیکل و اقدام کردم هم با حساب روز شروع خونریزی وگرنه همون ۱۲ ۱۴و ۱۶ پریودی اقدام کنی کافیه اگر پریودات منظم و ۲۸ تا ۳۰ روزه است انشاالله بارداری روز  موعدت صبح بی بی بزن انشاالله نشون میده همینجا هم خبرش و بذار

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...
سلامت باشی عزیزم من سر پسرم اونم ماه اول باردار شدم ۱۲ ۱۴ و ۱۶ پریود فقط رابطه داشتم اما این بار چون ...

اره درسته...بله تقریبا منظم هست پریودی هام ...انشالله اینجا خبرش رو میزارم🥲😍

🫂🦕_____💍💏
اره درسته...بله تقریبا منظم هست پریودی هام ...انشالله اینجا خبرش رو میزارم🥲😍

انشاالله 🤲 انشاالله هر وقت باردار شدی صحیم و سالم بغل بگیریش عزیزم ❤️

فقط 6 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تربیت نااهل را چون گردکان بر گنبد است...