2777
2789
عنوان

لطفا بگید اینکار خیانت هست یا نه

350 بازدید | 21 پست

همسرم بخاطر نبود کار  تو اسنپ کار میکنه یه مدتیه 

حالا چند روز پیش یه خانم سوار ماشین میشه و حرف باز میشه که آره دارم میرم پیش مشاور و روانم مریض شده بخاطر خیانت همسرم و ... و همسر منم حرفای خانم رو شنیده و خانم کلی درد ودل کرده بعد پیدا شدن خانم دوباره به همسر من زنگ زده که نمیدونم چرا سر صحبت رو باز کردم و ....

همسرم منم باهاش دو سه باری دقیق نمیدونم چند بار حرف زده که من فردای همین روز از پیام خانم که قرار بود با ماشین همسرم برن دکتر متوجه شدم 

حالا میدونم اشتباهاتی بوده ولی رابطه احساسی وچیزی دیگه ای شکل نگرفته 

همسرم بسیار پشیمون و سرشکسته شده بنظرتون ببخشمش قابل ببخشه یا خیانت ؟؟ 

اینم بگم همسرم هیچ توجیحی نکرد و اینا توضیحات اون خانم بود و همسرم گفت خیانت کوچیک و بزرگ نداره من اشتباه کردم نباید حرف میزدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قهر کن و نشون بده خیلی خیلی ناراحتی ولی ولکن بابا از دورن زیاد خودتو ناراحت نکن

من با مشاور صحبت کردم و ایشون گفتن وقتی خود همسرت همچین کاری رو هم خیانت محسوب میکنه و میگه نباید می‌شده خیلی خوبه ولی خب احساسات شما رو هم باید درنظر میگرفت

سلام عزیزم تامیک قبلیتم بهتون گفتم که هر چی که بوده احساسی عاطفی نمیدونم نادونی کمک کردن هرررررچی که بود اگه به خاطر بچه مجبوری بمونی ولش کن بیخیال شو اما دلخوریتو نشون بده نزار فکر کنه اشتباهی نکرده من اون تاپیکتم گفتم حال خودت هرگز مثل قبل نخواهد شد برا همین مدام درموردش تامیک میزنی البته حق داری الان ناراحتی دلخوری قلبت به درد اومده از طرفی یه مادری که نمیتونی از بچه بگذری من کاملا درکت میکنم 😔😔💔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
خب الان پشیمونه به چی گیر دادی هرچی روش مانور بدی اوضاع بدتر میکنی ، پل کن بذار فراموش بشه

چیکبار کنم خب خیلی پشیمونه نگاهم نمیکنه هیچ یعنی هیچ حرفی نمیزنه همش سرش پایینه

سلام عزیزم تامیک قبلیتم بهتون گفتم که هر چی که بوده احساسی عاطفی نمیدونم نادونی کمک کردن هرررررچی که ...

آره ناراحتم و سردرگم آرامش ندارم اصلا عصبی و دمدمی مزاج شدم 

اون خودش کلا حرف نمیزنه هیچی نمیگه

من با مشاور صحبت کردم و ایشون گفتن وقتی خود همسرت همچین کاری رو هم خیانت محسوب میکنه و میگه نباید می ...

تو زندگی هممون شده از ابن چیزا خواهر خودتو ناراحت نکن 

فقط نزار شوهرت حس کنه برات مهم نیست 

ولی در کل مهم نباشع برات الکی دادو بیداد کن

آره ناراحتم و سردرگم آرامش ندارم اصلا عصبی و دمدمی مزاج شدم اون خودش کلا حرف نمیزنه هیچی نمیگه

من ۲ساله اینجوریم انشاالله شما زودتر حالت خوب بشه😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔