2777
2789

چجوری میشه یه زن از چشم مرد بندازم؟

(منظورم زن و شوهرنیستا)

کلا چکاری میشه کرد ک یه زن از چشم مرد بیوفته

لطفااا هرکس راهکاری داره بدون قضاوت بگه

اینم‌بگم اون زن خییلی سیاست داره و زیرکه 

بخوام پیش مرده از زنه بدبگم فقط خودم میرم زیرسوال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا میخای این کارو بکنی😒 هرچقدرم حق باشه کارت درست نیس بد یکی پیش یکی بگی یکیو‌ پیش یکی خراب کنی مگر اون طرف واقعن بد باشه و تو بخوای یکیو آگاه کنی گول طرفو نخوره

تو اگر در پی آنی برو این منم که در پی خویشم و بس🤚💫

هرچی هست یه فتنه میخوای بپا کنی چرا راهکارشو ما بگیم بالاخره ک اونا از هم خوششون میاد چرا زندگی خودتونو نمیکنید چرا تو زندگی دیگران دخالت میکنید....

کاربر آقام....‌شباهت دارد عشق ما، به احوالات این دوران تویی یك عالمه تحریم بی‌پایان، منم ایران....

چرا میخای این کارو بکنی😒 هرچقدرم حق باشه کارت درست نیس بد یکی پیش یکی بگی یکیو‌ پیش یکی خراب کنی مگ ...

خانم این اقا متاهله اون خانمی‌ک لاس میزنه باهاش میخوام از چشمش بیوفته

مشکل از اون خانمه ک میاد سمت مرد متاهل

خانم این اقا متاهله اون خانمی‌ک لاس میزنه باهاش میخوام از چشمش بیوفتهمشکل از اون خانمه ک میاد سمت مر ...

خیر مشکل از هردوعه مخصوصا مرد متاهل که با وجود زن همچنان لاس میزنه هر دو طرف به یه اندازه مقصرن