2777
2789
عنوان

دخترخالم بود که گفتم دستش کجه

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 66 پست

گوشیش رو برداشت اومد اتاقم پیش من ، نشست تعریف از این در و اون در و کلی حرف زد من یه دیقه رفتم دستشویی به محض اینکه رسیدم در در دستشویی حسم گفت برم ببینم داره چی کار میکنه خیلی یهویی درو که باز کردم دیدم که در کشو هام رو باز کرد و زنجیر طلای من دستشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کردم میگی مشکل داره دستش جدی جدی کجه😂خواستم یقتو بگیرم ببخشید 

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بگو دیگه 

خوابمون میاد 

بگو سریع

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

گوشیش رو برداشت اومد اتاقم پیش من ، نشست تعریف از این در و اون در و کلی حرف زد من یه دیقه رفتم دستشو ...

خب بقیه ش

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹

بعد من خون به مغزم نرسید رفتم طرفش زنجیرو از دستش کشیدم و گفتم داری چیکار میکنی اصلا زیر بار نمیرفت و میگفت نه تو خودت گفتی هرچی خواستی رو نگاه کن من گفتم من کی گفتم برو تو کشو های منو بگرد

اصلا قبول نمیکرد میگفت تو خودت گفتی نگاه کن من تمام تلاشم رو میکردم که حرفی نزنم و مهمونی مامان بابام و تمام زحماتشونو هدر ندم به خاطر همین فقط از اتاق هلش دادم بیرون

جدی؟یعنی دست خودش نیست؟

اره چنین بیماری داریم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇