2777
2789
عنوان

دخترخالم بود که گفتم دستش کجه

944 بازدید | 66 پست

سلام ؛ همونطور که تو تایپک قبلی گفتم من یه دختر خاله دارم که دستش کجه از لحاظ قیافه و اینا بد نیست ولی خوبم نیست ، شخصیت هم که گفتم دیگه حالا این برادر من از دخترخاله ام خوشش میاد .

من بارها دیده بودم که دست به وسایل بقیه میزنه و دزدی میکنه اما به روش نیاورده بودم یعنی اصلا به خودم اجازه همچین کاری رو نداده بودم چون معتقد بودم به من ربطی نداره ، همه چیز از شبی شروع شد که مهمون دایی کوچیکم و زنداییم بودیم همه خانواده ؛ من ترجیحا تو مهمونی های خونوادگی حضور ندارم و اینبار صرفا به خاطر حال روحیم بود فقط خواستم خونه نباشم .

حالا ما رفتیم و بعد چند روز خبر رسید که گردنبند گرون قیمت زنداییم گمشده ، من کاملا مطمئن بودم که کار دخترخالمه ولی دلم نخواست آبروش بره ، بعد چند روز گردنبند از کنار گلدون دم در خونه داییمینا پیدا شد تحت شرایطی که زنداییم همه جا رو گشته بود . من اینجا فهمیدم خاله ام فهمیده و برده گردنبند رو انداخته در خونشون تا نفهمن کار دخترش بوده . 

اما من میدونستم کار دخترخالمه و خودم دیده بودمش . اما هیچی نگفتم چون اگه میگفتم اول همه برادرم جلوم در میومد و دعوا راه مینداخت ...

حالا ماجرای اصلی دیشب بود هستید بگم؟

فکر کنم بیماری داره

یه بیماری روانی هست طرف اینطوریه

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بگو سریع بگو

مامانم کجایی ؟ حالت خوبه ؟ جسمت زیر اون همه خاک خوابیده بمیرم من برات مامان روحت کجاست ؟ مامان روح اصلاً وجود داره ؟ چرا ازت هیچ خبری نیست ؟ مامان یادته همش میگفتی به فکر آخرتمون باشیم من همش میگفتم ای بابا از کجا معلوم وجود داشته باشه ؟ تو میگفتی اصل کار اون دنیاست حالا که فرشته ها تو رو به زور از ما گرفتن حالا کجایی ؟ چرا هیچ نام و نشانی ازت نیست ؟ مامان اندازه تمام جهان دلم برات تنگه 💔❤️‍🩹