2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از برق  زدن خونه زندگیش، از تمام وسایلی که جای لک ندارن و تمیز هستن، از تمیزی پادریها، فرشها، از برق استکان فنجان و بشقاب که برا سرو میارن، زرد و کدر و لکی نیستن،از سرویس بهداشتی تمیز و منظم و براق و...، آی ام وسواسی و همیشه برقی😂😂😂😂

از شتشوی سرویس بهداشتی،از کابینتها و هودی که بالای گاز که تمیزه یانه پرروغن ،از روکش متکا و از مبلای ...

یسریا میری خونشون شیشه گاز یا دیوار کنار گاز با هودشون پراز روغن انگار نه انگار تمیز کردی صدساله انگار نشستش 

سرویس بهداشتی هم که مثلا روشویی رنگ گرفته یا کف دستشویی واقعا بدم میاد

میرم مهمونی به خونه و وسایل میزبان دقت نمیکنم و اصلا فضولی رو دوست ندارم

منم اینجورم ولی متاسفانه نود درصد میان خونت دقت میکنن به وسیله ها

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه ها میپوکونن خونه رو تمیز نمیمونه 

اما خونه کسی برم به تمیزی سبد آشغال تو سینک و کلید پریز  و قندون هاشون و تمیزیه لیواناشون دقت میکنم😂😂😂

بعضیا تا قندونشون خالی میشه نشسته فرو میبرن تو سطل قند و پرش میکنن کلی خاک قند رسوب میکنه یا استکاناشون زرد شده از بس وایتکس نزدن

میرم مهمونی به خونه و وسایل میزبان دقت نمیکنم و اصلا فضولی رو دوست ندارم

ربطی به فضولی نداره، کسی که خونه زندگیش با سلیقه و تمیز باشه خود به خود برقش چشات رو میزنه، کسی که شلخته و بی نظم باشه، چرک رو، چشمات به راحتی میبینن و بوی خونه زندگی بهت میگه خانوم این خونه با سلیقه هس یا شلخته