2777
2789
عنوان

سکانس اخری دارک شد 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 813 بازدید | 27 پست
دومین باره با پایتخت گریه میکنم اولین بار پایتخت ۵ بود اون قسمتی ک محمد جنازه باباشو مبکشید ک دست دا ...

فصل ۵ محشر بود

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پایتخت همیشه گریه دار بود واقعیت زندگی هممون ساخته شده 

اینکه میگین چرا همشون عوض شدن حکایت مردم جامعه خودمونه که سرد شدن نسبت به هم حتی برادرا و خواهرا همینطورن یسریا هم که سر هم کلاه میزارن 

نقی بهتاش فهمیه همه اشون بیچاره هستن حق دارن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

تاپیک اجازه گرفتن شوهر تعطیل شد دلم نیومد جواب تو ندم عزیز

خب پس مردا هر وقت پول اومد دستشون توقع اجازه گرفتن هم داشته باشن😂😂😂نمیشه که یه نفر وظایف شو انجام بده یکی به بهانه های مختلف انجام نده 

مگه برجامه؟

تو همانی که دگر مثل تو مانند نشد

تاپیک اجازه گرفتن شوهر تعطیل شد دلم نیومد جواب تو ندم عزیزخب پس مردا هر وقت پول اومد دستشون توقع اجا ...

دنبال پیچی خواهرم از این چیز به اون چیز اویزون میشی تا حرف خدارو زمین بزاری در صورتی که اصلا به هم مربوط نیستن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

دنبال پیچی خواهرم از این چیز به اون چیز اویزون میشی تا حرف خدارو زمین بزاری در صورتی که اصلا به هم م ...

قربونت برم چرا حرف خدا به اون برسه اوکی به من رسید نه؟😂 من قبول دارم زندگی باید انعطاف داشته باشه هر دو نفر هم رو درک کنن اگه آقا شرایط جامعه جوری هست که پول نداره خانم باید درک کنه و اگه خانم بخواد جایی بره آقا باید درک کنه 

کلا هر دو نفر باید منعطف باشن وقتی نمیتونن عین دستور خدا رو انجام بدن 

دنبال پیچی خواهرم از این چیز به اون چیز اویزون میشی تا حرف خدارو زمین بزاری در صورتی که اصلا به هم م ...

شما خودت اجازه بیرون رفتن رو اومدی به رابطه جنسی ربط دادی من که باز بهتر گفتم😂