2777
2789
من خیلی دلم برای نقی سوختهمه به نقی فحش میدن میگن سطحیه احمقه هیچکس نمی بینه چقدر سختی کشیده

دقیقاً بیچاره داره یه خانواده بزرگ رو اداره می‌کنه چقدر زحمت میکشه

بهتاش عصبانی شد اینقدر به نقی حرف زد دلم برای نقی خیلی سوخت بعد فهیمه و هما گریه کردن فهیمه زد تو گو ...

نقی خیلی بدبخته

بعد این همه سال این همه تلاش یه خونه ای نداره

اینقدر از درون تحقیر شده همش خودش رو تحویل میگیره دوستداره تحویلش بگیرن 

بی سیاسته ولی ته دلش هیچی نیست 

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقاً بیچاره داره یه خانواده بزرگ رو اداره می‌کنه چقدر زحمت میکشه

من کاراکتر نقی وقتی به دلم نشست که کشتی رو باخته بود رفته بود بالا سر قبر ماددش میگفت من همه چی رو باختم تو کل زندگیم هیچی نبودم

یاد این حرفای بهتاش به نقی افتادم که یهش گفت دایی منم مثل تو هیچم

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

نقی خیلی بدبختهبعد این همه سال این همه تلاش یه خونه ای ندارهاینقدر از درون تحقیر شده همش خودش رو تحو ...

نقی خیلی زحمت می‌کشه دلسوز همه خانواده اس 

مگه ندیدی قسمت قبل خودش برای تقی سکه خریده بود که بده به دختراش تقی دستش تنگ بود با اینکه خودشم پول رو برای ساخت زمین لازم داشت

نقی خیلی زحمت می‌کشه دلسوز همه خانواده اس مگه ندیدی قسمت قبل خودش برای تقی سکه خریده بود که بده به د ...

به شری هم سکه دادن اگر یادت باشه

اره دیگه اونو که هما خورد تازه دلدردم شده بود ندیدی😂

همیشه اینجور موقع ها گوشیم زنگ میخوره 😂بعد میگم تکرار رو میبینم اونم یبار میبینی برق میره 

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
همیشه اینجور موقع ها گوشیم زنگ میخوره 😂بعد میگم تکرار رو میبینم اونم یبار میبینی برق میره

من که چن شبه شبکه یک قطعه تو تلوبیون انلاین میبینم😂

علاقه رو باید جایی خرج کرد که ی شعوری پشتش باشه...