2777
2789
عنوان

عروسمون گفته چرا لباس باز میپوشی

1922 بازدید | 84 پست

عروسمون چادریه و شهر دور زندگی میکنن با داداشم ۴ ماه عقد کردن( داداشم ۲۶ سالشه، عروسمون ۲۲)

بعد این خانوم ۴-۵ روز خونه ی ما موند امشب با داداشم رفتن( داداشم رفت برسونتش) 

مامانم بعد این که رفتن به من گفت یه چیزی میگم عصبی نشو , فلانی ( عروسمون) گفته که مامان جون میشه به a جون (من) بگید که جلوی ع( داداشم ) یکمی بهتر لباس بپوشه من ناراحت میشم

مامانم اینو که گفت من اتیش گرفتم اتیشششش 

من لباسم بد نبود اصلا، من اینجوری همیشه لباس میپوشم 

حالا لباس من تو این ۴/۵ روز چی بود؟ 

اولی یه شلوار گشاد نخی مشکی با تاپ ( سینم معلوم نبود ولی بند سوتینم چرا)  

دومی یه شلوارک تا زانو با یه تیشرت گشاد 

از نظر من این پوشش اشکال نداره تو خانواده ما همیشه این بوده 

من چقد به داداشم گفتم فرهنگامون متفاوته با این خانوم ازدواج نکن 

اصلا به اون چه؟ چجوری به خودش اجازه داده چنین چیزی بگه ، چرا مامانم همون موقع نزد تو دهنش 

میخواستم زنگ بزنم بهش بشورم پهنش کنم ولی مامانم جلومو گرفت 

چیکار کنم؟ از یه طرف دلم نمیاد بشینم دعوا کنم دلم واسه داداشم میسوزه، گناه داره 

ولی نمیتونم هیچیم نگم 

زندگی؛ 

ولش کن 

تیپ خودتو بزن 

حالم بد میشه از این تفکرات واقعا😐😐😐داداشت هستتتتت 

این حرفا چیه 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهتر هیچی نگی ولی کار خودتا بکن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

پناه برخدا😂😂چقدر ذهنشون کثیفه ...

هرچی دوست داری بپوش هیچیم نگو

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !