2777
2789
عنوان

من با دوتا شیر به شیر باید هر روز به شوهرم غذای برنجی بدم ببره سرکار

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 26 پست
اداره نیس. کارگاه واسه دوستشه

اسی جان لااقل شام که‌میپزی یه پیمونه اضافه تر بپز برا فردا ظهرِ شوهرت.

خودتم فرداش آشی عدسی املتی چیزی میخوری.

خدای مهربونم سیپورت.دوستِ مجازی جان توی یه تاپیکت موافقتم و توی یه تاپیک مخالفتم پس دعوا نداریم😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدسی اصلا خوب نیست 

اما خودش بپزه من همسرم خودش غذاشو میپزه میبره سرکار البته من خودمم شاغلم

سلام😍 هرسوالی در مورد خدمات پوست و مو و روتین داشتید در خدمتم 🥰   ۶ساله کار میکنم و آموزش میدم.  تهران هستم      پیجم: Nazi_fara_beauty 

شوهرمن  روز عادی هرروز برنج نخوره میمیره درکل با غدای نونی سیر نمیشه.

دیگه عدسی ک جای خوددارد.

من ی روز درمیون غذامیپزم برنج زیاد میزارم خورشت دونوع دیگه شوهرمم غرنمیزنه خودمم بخوام برنج نخورم خورشت بانون میخورم.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
حالا من ابنقدر دوست دارم شوهرم بره یه جا کار غذا بریزم تو این ظرف چند طبقه ها ببره😂

اووف خیلی سخته من یه  ماه رمضان و مجبورم براش ناهار بزارم کم میارم همش باید فکر کنی چی باشه مناسب باشه 

اووف خیلی سخته من یه ماه رمضان و مجبورم براش ناهار بزارم کم میارم همش باید فکر کنی چی باشه مناسب با ...

من عقل ندارم دیگه😂خودش هم میخنده بهم 😂

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
حق با شوهرته عدسی ببره سر کار؟! عدسی رو شب بهش بده واسه شام بعدش هم یه تیکه مرغ رو سریع درست کن با ی ...

مرغ کار یک دقیقه است؟؟من فقط یک ربع میزارم تو پیاز و ادویه و زعفرون مزه دار بشه بعد می‌پزم و همش باید چکش کنم 2 ساعت طول میکشه بپزه

مرغ کار یک دقیقه است؟؟من فقط یک ربع میزارم تو پیاز و ادویه و زعفرون مزه دار بشه بعد می‌پزم و همش بای ...

آره مرغ دوساعت طول میکشه نمیدونم چطوریمیگن ۴۰ دقیقه ای مرغ مبپزه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
مرغ کار یک دقیقه است؟؟من فقط یک ربع میزارم تو پیاز و ادویه و زعفرون مزه دار بشه بعد می‌پزم و همش بای ...

اون واسه وقتیه که عجله نداشته باشی 

الان یه تیکه مرغ رو بنداز تو روغن یه کم ک سرخ شد آب و رب گوجه و نمک بزن تا بپزه و تمام 

مهم این هست که آبروی شوهرت حفظ میشه 

حالا مرغ مزه دار نشه