2777
2789

بخدا من اواخر دهه هفتاد دنیا اومدم و اواسط دهه هشتاد مدرسه رفتم  ، اونقدری ک معلمای ما واقعا بلد بودن و مغزشون پر از اطلاعات بود الان اصلا اینطور نیست😑 

معلم خوب هم داریما . منتها اکثرشون اونایی هستن م دارن باز نشسته میشن .

رفتیم خونه خالم اینا امروز ظهر مهمونی . پسر خالم معلمه . چهار سال پیش فارغ التحصیل شد . و الان چهار ساله ک رسماً معلمه . اومده میگه فردا باید مبحث اعشار رو به بچه های کلاسم درس بدم . بلد نیستم موندم چ کنم😬 

بعد بابای من ک دبیر دبیرستانه حوضه تدریسشم ربطی به ریاضی نداره نشسته بهش یاد داده و توضیح داده . 

تو راه برگشت بابام داشت خون گریه میکرد از شدت ناراحتی .

نه فقط حالا پسر خالم ، بابام میگه دانشگاه فرهنگیان انگار دیگه اون دانشگاه فرهنگیان قدیم نیست . دیگه معلما انگار بی سواد بالا اومدن و حتی بعضیاشون توانایی کنترل کلاس رو هم ندارن .

فکر کنید بابام میگه تو مدرسشون یه معلم اومده ک کم سن و ساله . میگه بچه های کلاس باهاش شوخی دستی کردن 😑 

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

کلا در آینده با نسل بی سوادی روبرو خواهیم بود

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا

درسا سخت تر شدن ولی کیفیت اومده پایین 

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

همه دنیا این جوری شده دیگه آمریکا رو دیدی ک وزارت آموزششون رو منحل کرد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

خلاصه ک فکر نکنید بچه هاتون و می‌فرستید مدرسه پر از اطلاعات و آداب اجتماعی و طرز فکر های خوب میشن .

مدرسه ها متاسفانه تبدیل شدن به یه جایی واسه چشم و هم چشمی . هر کس بیشتر فحش بده گنگ تره.

هر کی کفشش گرون تر قابل احترام تر

خواهرم مقطع ابتدایی هست میگه همکلاسیام تینت لب و اینه همراهشونه همیشه ...

بچه کلاس دوم ابتدایی !

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

اونوقت من مادر دانش آموز هستم و پوستم کنده میشه تا یاد بچم بدم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

حالا پسر خاله ی شما اینطوریه دلیل نمیشه تعميم بدی 

اتفاقا من وقتی دانشجو معلما میان سر کلاسم کارورزی  می بینم مسلط هستن و ان شاءالله سال آینده برن کلاس از پس کلاس بر میان

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

خلاصه ک فکر نکنید بچه هاتون و می‌فرستید مدرسه پر از اطلاعات و آداب اجتماعی و طرز فکر های خوب میشن .م ...

الان آوردن لوازم آرایشی تقصیر معلمه،؟

ببخشید که  والدینشون نیستیم

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱