2777
2789
عنوان

برنج شیرودی خوبه

199 بازدید | 0 پست

این تاپیک، آموزشی است!

سلام من "ابوالفضل قلی نژاد"، علاقمند و فروشنده حوزه برنج ایرانی هستم که اگه اسم من رو توی گوگل سرچ بزنین، میتونین با رزومه من توی این زمینه آشنا بشین. در این تاپیک میخوام درباره اینکه آیا برنج شیرودی خوبه صحبت کنم.

اگه شما بخواین برنج شیرودی رو با برنج هایی مثل طارم هاشمی، هاشمی، دم سیاه و این دسته برنج ها مقایسه کنین، نه خوب نیست!

ولی اگه بخواین برنج شیرودی رو با برنج هایی مثل ندا، خزر، فجر و این دسته برنج ها مقایسه کنین، بله برنج شیرودی خوبه!

برنج شیرودی، عطر به شدت کمی داره. به حدی که میشه گفت اصلا عطر نداره. طعم نسبتا خوبی داره؛ کیفیت پختش قابل قبوله. ولی عالی نیست! همچنین باید بگیم که نرمی بعد از پخت رو هم نداره. یعنی چند ساعت بعد از پخت، نرمی اولیه خودش رو از دست میده.

ولی دونه بلند و مجلسی هستش. قیمت مقرون بصرفه ای داره و جزو برنج های اقتصادی هستش. برنج های شیرودی معمولا یکی از بهترین انتخاب ها برای رستوران ها هستن.

اگه به صورت کلی نگاه کنیم، میشه گفت که بله، برنج های شیرودی خوبن. ولی وقتی جزئی نگاه کنیم یا اون رو با برنج های دیگه مقایسه کنیم، بعضی وقتها میشه گفت که نه خوب نیستن.

به نظر شما برنج شیرودی خوبه یا بده؟ ممنون میشم نظر خودتون رو برامون ارسال کنیم تا از تجربیات شما هم بهره مند بشیم.

من ابوالفضل قلی نژاد و مدیر سایت "فروشگاه خرید برنج" هستم. توی نی نی سایت، میخوام تا اطلاعات خودم درباره برنج رو به اشتراک بزارم و سوالات مرتبط با برنج رو پاسخ بدم.