2777
2789
عنوان

کی برم؟؟؟؟

135 بازدید | 17 پست

سلام خانمای عزیزو گرامی.روزتون بخیر.با امروزدقیق 4 روز پری نشدم.سه ماه اقدام بودیم واسه نی نی دوم.یکشب قبل پری بیبی گرفتم خط محو تی برام اومد.امروز صبح هم دوباره گرفتم دوباره خط محو تی اومد البته یکم پررنگتر والبته خیلی زود یعنی زیر2دقیقه افتاد.الهی که باردارباشم...استرس .اضطراب زیادی دارم.بنظرتون کی برم واسه آزمایش خون که جواب دقیق بگیرم؟  درضمن من ایروبیک میرم 4ماهه.نمیدونم ادامه بدم یانه؟

خدایا ممنونم که فرزندمرو به این زودی به من عطا میکنی👼

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بارداری...منم واسه دخترم همینجوری شد بیبی چک.ورزشتم ادامه نده تا از بارداریت مطمئن میشی

واقعا؟وای منم دختر میخام عزیزم.یعنی اگه باردار بودم نرم ؟

بزار ازموعدت بگذره بعدبروآزمایش بده ایروبیک هم نرو دیگه تاتکلیفت معلوم شه

گذشته 4 روز.من پری هام دقیقه.چندم برم؟

زود نیس ؟    

فعلا ورزش نرو ایروبیک سنگینه  یه وقت مشکلی پیش نیاد

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
باشه ممنون صبا جان از راهنماییت

باردار باشی نشون میده ..خبر بده بهم😍هروقت رفتی 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد