2777
2789
عنوان

دخترم با گریه شدید خوابید 💔 عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 22 پست

غصه نخور عزیزم عادیه 

از خودت بیش از حد انتظار نداشته باشه تا بیماری فکری نگیری

نمیشه که همیشه طبق خواسته بچه باشه

شما هم انسانی

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...

اسباب بازی بذار سرش گرم شه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جاااااااانم..فردا صب در عوض قبل بیدار شدنش غذاتو درست کن دیگه تایم بیشتری باهاش وقت یگذرون

من یه آدمِ ساده ام که تمام احساساتشو پشت خوشحال ترین لبخندم پنهان میکنه :) ️

دست رو دلم نزار که دل منم خونه....

صبح گریه شب گریه 

تا میای یه غذا درست کنی اینقدر جیغ بنفش میزنه که کر میشی 

یه لقمه نون نمیزاره بخوری بسکه دم گوشت جیغ میزنه 

میای دراز بکشی ازبس از سروکولت میره ومیاد وموهاتا میکشه پشیمون میشی

شبا تا صبحم که چنددفعه پا میشه وبعدم صبح زود...

😭😭😭😭😭😭

منم مث شما تنهام شوهرم ۷ میره ۱۲ شب میاد 

عذاب وجدان نداره ک،بچه توی این سن فقط دلش میخواد برگرده نمیشه که زندگی رو ول کنی فقط بیرون باشی حالا ...

آی گل گفتی.. بچه های من توقع دارن هر روز بیرون باشیم.. دائم پارک و دور دور بعدشم سوپر.. هم به کارای خونه زندگی نمی‌رسم هم اینکه هر روز سوپر رفتن کلی خرت و پرت برمیدارن

واقعا خستم پریود نمیشم عصبیم . ۳روز از تایم پریودم گذشته شوهرمم ۹صبح میره سرکار ۱۲ شب برمیگرده نیست ...

اشکال نداره عزیزم بالاخره بچه هم باید یاد بگیره ک تو این دنیا همیشه همه چیز طبق خواسته ی اون پیش نمیره