2777
2789
چرا همه میگن سزارین؟؟

عزیزم منم میخواستم طبیعی زایمان کنم ولی بچم درشت بود ترسیدم سزارین کردم  وگرنه سر بچه حسابی پایین بود و خاله هامم خیلی خوش زا بودن چون میگن ادم این چیزا رو از خانواده مادری ارث میبره

گران باش ؛بگذار بهایت را بپردازند ؛آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند."نیچه"
واسه من نداشت

میشه یکم توضیح بدی؟مثلا میگن اگه موقع عمل سرتو تکون بدی بعدش سر درد میگیری.یا کمر درد داره بعدا.یا بعد عمل آمپول مسکن تا چن ساعت نمیزنن برا همین میترسم.ولی از یه طرف دوست دارم وقتی بچم به دنیا اوند همون لحظه ببینمش

از مـــادربزرگ پرسیـــدم:هیـــچوقت پدربزرگ برات ⚘“گل” ⚘خریـــد؟گفـــت:همـــه ی دامـــن هایی که برام خریـــد گلـــدار بود….🌷به همیـــن سادگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا مگه انتخابیه ؟مگ اینکه واقعا مشکلی داشته باشی و نتونی طبیعی زایمان کنی...

تو استان فارس ک من ندیدم حداقل ...

ای آینه!هم صحبت من باش که عمریست بی سنگ  صبور است؛ دل تنگ صبورم..💔
سزارین اونم فقط فقط فقط بیحسی

تو کلاس بارداری مامابهمون گفت بی حسی ریسک بیماری ام اس رو بالا میبره ... مادر خودم دوبار سزارین داشت یکبار بی حسی یکبار بیهوشی چون هردو رو تجربه کرده میگه بیهوشی واقعا عالیه ... من خودم سزارین با بیهوشی بودم و راضیم

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
میشه یکم توضیح بدی؟مثلا میگن اگه موقع عمل سرتو تکون بدی بعدش سر درد میگیری.یا کمر درد داره بعدا.یا ب ...

نه بابا كي گفته من پمپ درد داشتم از همون لحظه ي ورود به بخش 

شيافم زدن واسم

آره سرتو نبايد تكون بدي تا دو ساعت بود فكر كنم

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
چرا همه میگن سزارین؟؟

چون راحت تره😊😊😊

من خودم تا نصفه طبیعی رفتم و بعد سزارین شدم

الان میگم فقط و فقط و فقط سزارین اونم با اسپاینال

اینم که میگن بعدش درده و فلانه و فلانه همش الکیه از نظرم

تازه من از مشتاقان و شیفتگان طبیعی بودم😐😐😐

البته اینم هست ممکنه طبیعی برا یه نفر راحت باشه

ولی من همیشه میگم این سوالی باید از کسی پرسید که هم طبیعی رو انجام داده و هم سزارین

چون صد در صد کسایی که طبیعی بودن میگن طبیعی و همچنین سرارین ها میگن سزارین

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من که بچه اولم اورژانس سزارین شد البته درد اول طبیعی هم با آمپول فشار تحمل کردم

سزارینم با بیهوشی بود

بچه بعد به دنیا اومدن اصلا قدرت شیر خوردن نداشت پرستارا میزدن محکم کف پاش تا بیدار بشه شیر بخوره

هم اتاقیم هم با شرایط من سزارین شد ولی بچش منم میخواست بخوره

این دفعه هم سزارین میشم

جون اولی سزارین بودم

ولی از بی حسی میترسم میگن کمر درد میاره

این سری میرم جهرم برا سزارین

ببینم چطور میشه

دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه.           مثبت باش
عزیزم اینجا به نتیجه نمیرسی چون هرکس نوع زایمان خودشو میگه مثلامن طبیعی بودم واقعازایمانم عالی بود م ...

موافقم☺☺☺

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

[QUOTE=52745340]عزیزم منم میخواستم طبیعی زایمان کنم ولی بچم درشت بود ترسیدم سزارین کردم  وگرنه سر بچه حسابی پای ...[/QUOTE

دختر من چهارکیلو بود طبیعی هم کردم عالی بود.ا

😒میگن زندگی زیباست😵😕اما کجاش نمیدونم  😏 😐😐😐خواهشا اسم تغییرات هورمونیتونو عشق نذارید😒😏باتچکر🙏🙏 

من به انتخاب خودم گفتم سزارین و عمرا طبیعی را قبول کنم 

بدخواه کسان هیچ به مقصد نرسد...یک بد نکند تا به خودش صد نرسد...من نیک تو خواهم و تو خواهی بد من...تو نیک نبینی و به من بد نرسد
اصلا مگه انتخابیه ؟مگ اینکه واقعا مشکلی داشته باشی و نتونی طبیعی زایمان کنی... تو استان فارس ک من ن ...

من به انتخاب خودم سزارین کردم الان دخترم دوسال و سه ماهشه الان خیلی سخت تر میگیرن ولی جاریمم میخواد سزارین انتخابی کنه

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]
بچه ها بی حسی بعدا عوارض نداره؟؟؟

نه

فقط بعدش باید مایعات و چایی خیلی زیاد بخوری

تو بچه ی اولم بیهوش شدم بسیار عالی اصن نفهمیدم زایمان ینی چی ولی چشتون روز بد نبیته پارسال یه دونه سقط کردم ک قلب تداشت با قرص انگار زایمان طبیعی کردم فقط نردم و زنده شدم.

از مـــادربزرگ پرسیـــدم:هیـــچوقت پدربزرگ برات ⚘“گل” ⚘خریـــد؟گفـــت:همـــه ی دامـــن هایی که برام خریـــد گلـــدار بود….🌷به همیـــن سادگی
تو کلاس بارداری مامابهمون گفت بی حسی ریسک بیماری ام اس رو بالا میبره ... مادر خودم دوبار سزارین داشت ...

منم دوبار سزارین شدم بیار بیحسی یبار بیهوشی 

تو سزارین بیحسیم واقعا کیف کردم عالی بود یعنی زایمان به این خوبی و تو خوابمم نمیدیدم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد