22_mary مدیر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 330 عنوان سزارین یا طبیعی | مشاهده متن کامل بحث + 1473 بازدید | 164 پست خودم میگم طبیعی 💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍 خدایا شڪرت ممنونتم 💓دوست دارم خداے مهربونم💓 1396/11/08 | 14:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
74shirin عضویت: 1396/06/16 تعداد پست: 3376 من دعا میکنم بچم ب موقع بچرخه و طبیعی باشه از اتاق عمل میترسم 😫😫 من دقیقا نظر شما رو دارم.یه فیلم بدون سانسور طبیعی دیدم یکم دلم لرزیده ولی ولی باز میگم از سز بهتره که شکمم رو از ده سانت بیشترپاره کننکلا از برش میترسم
22_mary مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 330 ان شاللع به سلامتی وای هر دوتامون مرداد چه جالب من 30 مرداد زده ولی سزارین زودتر میشه ... من فردا میخوام برم دکتر ... میپرسم حتما کدوم دکتر خوبه برا سزارین میام بهت میگم عزیزم ..انشاالله بسلامتی ..من هفته دوازده تموم شده میخام برم برا سونو و آزمایش غربالگری 💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍 خدایا شڪرت ممنونتم 💓دوست دارم خداے مهربونم💓
بهار570 عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 28623 انشالله همتون زایمان راحتی داشته باشین واسه منم دعا کنین 😍😍😍😍😍 هنگامی که خدا انسان را اندازه می گیرد، متر را دور قلبش می گذارد نه دور سرش😍😍😍
ماه_بانوووو2 عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 545 دقیقا بعد ۵ دیقه یبارم معاینه متنفرم ازون قسمتش بعد میگن این که درد نیست ... معاینه که نگو من توی زایشگاه بودم یهو یکی اومد با ناخن تیز معاینه کنه ناخن زد که زخمم کرد دردم گرفت چنان عصبانی شدم. و سرش داد زدم که چه خبره با ناخن بلند زخمم کردیداتاق گذاشتم رو سرممن که این همه ساکت و صبور. بودم دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه. مثبت باش
22_mary مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 330 انشالله همتون زایمان راحتی داشته باشین واسه منم دعا کنین 😍😍😍😍😍 چشم عزیزم ...ممنونم ... 💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍 خدایا شڪرت ممنونتم 💓دوست دارم خداے مهربونم💓
ماه_بانوووو2 عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 545 وقتی کسی ازت میپرسه نی تی چطوره هیچ وقت هیچ وقت نگو دست بوسه ببخشید البته😓 چرا؟ دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه. مثبت باش
22_mary مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 330 معاینه که نگو من توی زایشگاه بودم یهو یکی اومد با ناخن تیز معاینه کنه ناخن زد که زخمم ... وااااااای عزیزم تو اون حال این بلاها هم سرت بیارن ...واقعا بعضیاشون همینجورن ..😤 💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍 خدایا شڪرت ممنونتم 💓دوست دارم خداے مهربونم💓
22_mary مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 330 معاینه که نگو من توی زایشگاه بودم یهو یکی اومد با ناخن تیز معاینه کنه ناخن زد که زخمم ... راستی مگه با دستکش نبود و ژل نمیزد برات ...من اصلا نمیزاشتم بدون ژل معاینه م کنه .. 💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍 خدایا شڪرت ممنونتم 💓دوست دارم خداے مهربونم💓
ماه_بانوووو2 عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 545 من فردا میخوام برم دکتر ... میپرسم حتما کدوم دکتر خوبه برا سزارین میام بهت میگم عزیزم .. انشاالله ب ... منم هفته دیگه میرم ممنون عزیزم چطور شما رو داشته باشم گمتون نکنم؟!! خیلی بلد نیستم کار با این سایت دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه. مثبت باش
ماه_بانوووو2 عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 545 راستی مگه با دستکش نبود و ژل نمیزد برات ...من اصلا نمیزاشتم بدون ژل معاینه م کنه .. دستکش داشت ولی ژل نزد ناخنش بلند و تیز بود کسی که میخواد معاینه کنه باید ناخن انگشت معاینه حداقل کوتاه کنه دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه. مثبت باش
ماه_بانوووو2 عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 545 نه عزیزم من اصلا تهوع ندارم ... تازه شک کرده بودم که حامله هستم یا نه؟؟😅😅 خوش به سعادتتون نعمت بزرگیه نداشتن حالت تهوعدعا کنید بچم دختر باشه دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه. مثبت باش
22_mary مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 330 خوش به سعادتتون نعمت بزرگیه نداشتن حالت تهوع دعا کنید بچم دختر باشه چشم عزیزم ...اونایی که صبح حالت تهوع دارن میگن دختره ....انشاالله سالم باشه و اونی که دلت میخواد .. 💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍 خدایا شڪرت ممنونتم 💓دوست دارم خداے مهربونم💓
22_mary مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 330 منم هفته دیگه میرم ممنون عزیزم چطور شما رو داشته باشم گمتون نکنم؟!! خیلی بلد نی ... همین تاپیک برات پیام میزارم ...بتونم درخواست دوستیتو قبول کنم شخصی میزارم 💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍 خدایا شڪرت ممنونتم 💓دوست دارم خداے مهربونم💓
22_mary مدیر استارتر عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 330 خوش به سعادتتون نعمت بزرگیه نداشتن حالت تهوع دعا کنید بچم دختر باشه یه گروه مامانای مرداد هستم واستا لینکشو بزارم بیا 💕 خدا جونم💕 مواظب تو دلیم💓 باش ..😍 خدایا شڪرت ممنونتم 💓دوست دارم خداے مهربونم💓
ماه_بانوووو2 عضویت: 1396/03/12 تعداد پست: 545 یه گروه مامانای مرداد هستم واستا لینکشو بزارم بیا ممنون دیدن نیمه پر لیوان،به بینایی هیچ آسیبی نمیرسونه. مثبت باش