2777
2789

من شنیدم میگن طلا تا ۵ تومن میریزه و دلار به ۶۰ تومن میرسه.

امااااا تو این مدتی ک طلا ریزش کرده هییییچ جنسی هزارتومن ارزون نشده.

سوالم اینه آیا توی کشور ما طلا نسبت ب نرخ جهانی ۳ میلیون حباب داشته؟؟؟؟

لطفا لایک نکنید  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین مذاکره هر چقدر سیا بازی و این حرفا نباشه

دقیقا طبق حرفا و حرکت ها قیمت میاد پایین

و به احتمال خیلی زیاد تا هفته دیگ یا ده روز دیگ تا نه میلیون بره

امروز نزدیک شصد میلیون فروخت بابام و هفته پیش دویست میلیون استفادع داشت ک نفروخت 

امروز هیچی همون پولشو گرفت

حقیقتش همه سرمایه من طلاست ولی خب کیه که از ارزونی بدش بیاد منتها اینکه طلا ارزون شه و مابقی قیمتها ...

وقتی تو ایام عید تا 8470 رفت بله طلای داخلی نسبت به قیمت جهانیش حباب بیشتری داشت، اما الان که انس جهانی‌ رشد داشته این حباب خالی شده و حتی منفی شده و تا پایان سال 2025 انس جهانی‌ طلا به حداقل 3500 میرسه و قيمت طلا قطعا سقف قبلی 8470 رو میزنه و حتی بالاتر میره 

ماهیان                                          از تلاطم دریا به خدا شکایت کردند،                                                           و چون دریا آرام شد،                                              خود را اسیر صیاد دیدند....                                      تلاطم زندگی حکمت خداست                                    از خدا دل آرام بخواهیم                                                   نه دریای آرام...