میشه با جفتش پخت
من مدرس هستم دومدلشو بهتون میگم
در هردو مورد باید بادمجان ها از وسط نصف بشه و در آب نمک غلیظ بزاری بعد آبکش کنی و آب بکشیشون و بزاری کامل خشک بشه در روغن داغ حرارت متوسط با در بسته خوب طلایی بشه در روش گوشت قلقلی چرخکرده با پیاز رنده و آبگرفته پاپریکا جوز هندی پولیبر نمک فلفل سیاه پودر سیر از هر کدوم کمی
بعد قلقلی ها در رو غن داغ به یکباره کل قلقلیا رو میریزیم درشو میزاریم و حرارت کم وقتی قلقلیا سرخ شد از روغن در میاری پیاز نگینی رو با ادویه های دلخواه بجز فلفل سیاه با رب خوب سرخ میکنیم بعد سیر رنده شده میریزیم کمی سرخ میکنیم اگه خواستی با گوشت خورشتی بپزی الان وقت اضافه کردن گوشتاس اگه قلقلی بازم الان وقتشه قلقلیا سرخ شده رو میریزیم و آبجوش میریزیم
در روش گوشت خورشتی باید بزاریم گوشتا بپزه بعد بادمجان رو اضافه کنی قلقلی لازم نیست بپزه با بادمجان بپزه کافیه
آب کم حرارت کم در بسته تا جا بیافته