2777
2789
عنوان

خورشت بادمجون بلد نیستم کمک

85 بازدید | 5 پست

داخلش گوشت داره؟ قلقلی یا خورشتی ؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پیاز رنده میکنم تفت میدم ، بادمجونم هم رنده میکنم به پیاز گوجه میزنم آبش گرفته شد بادمجون رو اضافه میکنم یکم رب هم بزن ، یکم آب اضافه میکنم میذارم کاملا جا بیفته ، اگه سیر و ادویه هم خوشت اومد اضافه کنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه با جفتش پخت

من مدرس هستم دومدلشو بهتون میگم

در هردو مورد باید بادمجان ها از وسط نصف بشه و در آب نمک غلیظ بزاری بعد آبکش کنی و آب بکشیشون و بزاری کامل خشک بشه در روغن داغ حرارت متوسط با در بسته خوب طلایی بشه در روش گوشت قلقلی چرخ‌کرده با پیاز رنده و آبگرفته پاپریکا جوز هندی پولیبر نمک فلفل سیاه پودر سیر از هر کدوم کمی

بعد قلقلی ها در رو غن داغ به یکباره کل قلقلیا رو میریزیم درشو میزاریم و حرارت کم وقتی قلقلیا سرخ شد از روغن در میاری پیاز نگینی رو با ادویه های دلخواه بجز فلفل سیاه با رب خوب سرخ میکنیم بعد سیر رنده شده میریزیم کمی سرخ میکنیم اگه خواستی با گوشت خورشتی بپزی الان وقت اضافه کردن گوشتاس اگه قلقلی بازم الان وقتشه قلقلیا سرخ شده رو میریزیم و آبجوش میریزیم

در روش گوشت خورشتی باید بزاریم گوشتا بپزه بعد بادمجان رو اضافه کنی قلقلی لازم نیست بپزه با بادمجان بپزه کافیه

آب کم حرارت کم در بسته تا جا بیافته 

میشه با جفتش پختمن مدرس هستم دومدلشو بهتون میگمدر هردو مورد باید بادمجان ها از وسط نصف بشه و در آب ن ...

میتونی بادمجان هارو حلقه حلقه هم بکنی و اگه دوست داشتی گوجه هم از وسط نصف کنی و سرخ کنی وداخل خورشت بندازی