2777
2789

من هفته ۷هستم امروز جواب ازمایشم اومد دیدمtshشده ۳.۹ خیلی نگرانم فردا میرم دکتر این مدت مشکلی پیس نیومده ؟ خواهری کنید از نگرانی درم بیارید کسی شرایطش مثل من بوده 

خوبه ک نگران نباش تا ۵ اکیه حالا چون بارداری شاید یه قرص بدن در همین حد ولی یادت باشه هرماه ازمایش بدی حتا اگ دکتر یادش نبود تو بگو بهش

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش برا منم همین حدودا بود،قرص لووتیروکسین ۵ صبح ناشتا باید نصف قرص میخوردم..تا شب آخر زایمان،بچمم الان۴سالشه الحمدالله کاملا سالمه از همه لحاظ

چه نکو طریق باشد که خدا رفیق باشد..
اخه مگه تو باداری نباید زیر ۲.۵باشه

هرچی کمتر باشه بهتره ولی حالا این عددم مشکلی نداره نگران نباش

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

نگران نباش برا منم همین حدودا بود،قرص لووتیروکسین ۵ صبح ناشتا باید نصف قرص میخوردم..تا شب آخر زایمان ...

خداروشکر خدابچتو برات حفظ کنه که جواب دادی عزیزم 

هیچ مشکلی نداری...فقط نمک طبیعی مثل دریا یا کوه مصرف کن کلا نمک شرکتی نخور

عزیزم این نمکای دریا و سنتی پر سم و فلزاته سنگینه همون شرکتیا لااقل پاستوریزس برا مشکلشم میتونه دارو مصرف کنه

خیلی گریه کردم میترسم t4ولی نرماله

بخدا من از خودم نمیگم...دکترم قبلا بهم گفته برا کسی پرسیدم...نباید استرس بگیری حتی اگه بالا می‌بود چون زود فهمیدی بهت قرص میده و هیچ مشکلی نیست...فقط برا این که خیالت راحت بشه برو پیش متخصص غدد...ولی کاملا خیالت راحت 

عزیزم این نمکای دریا و سنتی پر سم و فلزاته سنگینه همون شرکتیا لااقل پاستوریزس برا مشکلشم میتونه دارو ...

نه گلم اینا دروغاییه که به ما مردم زود باور گفتن...چرا تو گذشته کسی نمیدونست تیروعید چیه چون همه نمک سالم و طبیعی میخوردن..از روزی که این نمکا وارد بازار شده همه تیروعید و کمبود ید گرفتن.خدا نعمت نمک طبیعی رو برای مردم گذاشته که تمام کمبودای بدنشون رفع بشه ولی دستای پشت پرده میرن ید طبیعیش رو در میارن و ید شیمیایی بهش میزنن که مردم مریض باشن و چرخه ی اقتصادی خودشون بچرخه..