2777
2789

از احوالاتش بگید،اگه خوب شد چکار کرد؟اگرم نه که حالش چطور بود؟زیاد سختی کشید؟چه مدت؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه

پسر داداشم ،😢😢😢

الهی بمیرم همش ۱۳سالشه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام متاسفانه وخیم بود فوت شداقواممون بودن

چه مدت درگیر بود؟؟خیلی عذاب کشید؟

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
عزیزم چطور مبتلا شده ؟ انشالله خداوند شفاش بده

ممنون .

هیچی .یهویی .بدون هیچ دلیلی .سیروز باعلت نامشخص .

انقد ازمایش و بیوپسی اینا هنوز دلیلشو نفهمیدن .میگن ژنتیکیه

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

پسر داداشم ،😢😢😢الهی بمیرم همش ۱۳سالشه

چطور تو سن کم سیروزی شده؟؟؟حالش چطوره؟الهی که خدا شفاش بده

چه مدت درگیر بود؟؟خیلی عذاب کشید؟

والا دو سه ماهه فهمیدن .هیچ علامتی نداره .فقط یه مقدار ضعف ..

فعلا داره دارو میگیره.

چطور تو سن کم سیروزی شده؟؟؟حالش چطوره؟الهی که خدا شفاش بده

بخدا خودمونم موندیم .هیچ علامتی نداشت .

فقط موقع ورزش میگفت احساس ضعف دارم .

حال جسمیش خوبه .منتها از نظر روحی خوب نیس .استرس اظطراب ....

ممنون .هیچی .یهویی .بدون هیچ دلیلی .سیروز باعلت نامشخص .انقد ازمایش و بیوپسی اینا هنوز دلیلشو نفهمید ...

از بیمار شدن بچه های معصوم خیلی ناراحت میشم 

و واقعا نمی‌دونم حکمتش در چی هست 

خدا به خانواده ش ببخشتش 

برای این درد خیلی کوچیکه بچه 😓

منطق هایی که هیچ منطقی پشت آنها نیست...                   اسکاچ سایت هستم❤
من عموم اسن مشکل رو داشت خیلی بی اشتها بود پاهاش ورم میکرد وزنش مدام میومد پایین اونم خیلی سریع حقیق ...

وای چه دردناک... مشکل روحی هم داشت یا از ناراحتی سیروز خودکشی کرد ؟؟

از بیمار شدن بچه های معصوم خیلی ناراحت میشم و واقعا نمی‌دونم حکمتش در چی هست خدا به خانواده ش ببخشتش ...

همین .بچه تو اون نوجوانی شادابی باید مریض بشه 

وای چه دردناک... مشکل روحی هم داشت یا از ناراحتی سیروز خودکشی کرد ؟؟

نه اختلال دوقطبی داشتن و خب خیلی الکل استفاده میکردن بخاطر بیماریشون چون اصلا کنترل نداشتن کبدشون اینجوری آسیب دید