2777
2789
عنوان

خواهر شوهر پرو

292 بازدید | 20 پست

خانما من تولد گرفتم برا پسرم سال اولشه

از طرفی ختنه هم کرده بودیم جشن نگرفتیم یعنی در کل اولین جشن پسرمه

دو طرف رو دعوت کردم و مهمونی خوبی گرفتیم خداشاهده اصلا رو کادو هیچ کس حساب نکردیم و برای بچمون اینکارو کردیم

ولی 

رسید ب قسمت خوندن کادوها خاهر شوهر پرو رفت برا خوندن اول گفت با بزرگترا شروع میکنیم ک پدر مادر من بودن لباس و شیرینی و ۲ تومن پول

بعد برگشت گفت پدربزرگ اینطرف یعنی بابای خودش هم ۳ تومن بعدا کارت ب کارت میشه

این در حالیه ک از پارسال ۱۸ تومن از ما قرض گرفتن و ندادن و سر ی بحث ک پیش اومده بود حتی خود من بحث رو بردم رو پول و گفتم ندادین قرض رو و مادرشوهر بیشعورم گفت مگه ندادیم!!!!!

یعنی میخام بگم حتی قرض ها رو هم نمیدن حالا پرو پرو برگشته میگه کادو رو کارت ب گارت میکنیم

باز اینم هیچی زورم از این میاره ۱ تومن بیشتر از کادو مامانم اینا گفتن ک مثلا کادو اونا رو بی ارزش کنن

کثافتا شما ک نمیدین اقلا میگفتین ۲ تومن ک مثل اونا باشه

خیلی اتیشیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن بگو شماره کارت رو کجا بفرستم ۲۱ رو بزنی

میدونن من نمیزنم،شوهرمم نمیگه ولی این بار تصمیم دارم کوتاه نیام خود شترش هر سال تولد میگیره خرداد

ب شوهرم گفتم اگ تا اون موقع نزدن ما هم میریم و باید بگی ۳ تومن گارت ب کارت میکنیم

ولی میدونم تا اونموقع شوهر خرم منو خر میکنه 

چرا نمیزنی مگه نگفته کادو حداقل پیش دوتفر بگو ندادن که بقیه بفهمن

خاهر بزرگه اخر شب گفت چقدر خرجت شد برا بچم بگیرم گفتم جمع نزدم بعدا سرفرصت جنع میزنم بهت میگم

تصمیم دارم بحث کشید بگم مثلا انقدر خرج‌شد،انقدرم کادو دادن بدون کادوی مامانت اینا ک نزدن ب حساب 

ولی خداکنه بحث بشه میدونم خودشون نمیگن من باید بحث بندازم

اصلا این چه رسم مزخرفیه که کادو اعلام میکنین

هر کی هر چی آورده دستش درد نکنه 

اعلام کردنش دیگه چیه 

بعدش هم تو شوهرت به خانوادش پول قرض داده تو اصلا نباید خودتو قاطی کنی و در مورد مسائل خانوادگیشون دخالت کنی

اصلا این چه رسم مزخرفیه که کادو اعلام میکنینهر کی هر چی آورده دستش درد نکنه اعلام کردنش دیگه چیه بعد ...

اتفاقا من گفتم نخونید خودش دوید ک بفهمه کی چقدر اورده فک کنم بعد ترسیدن من زیادتر بگم نمیدونم چی پیش خودش فک کرد

اره من نباید دخالت میکردم باید شوهرم میگفت ببین من خودمم تا پارسال شاغل بودم و امسالم بیمه بیکاری میگیرم ما جفتمون درامد میریزیم رو هم و خونه سازی داریم یعنی چیز جدایی نداریم 

و خودمون بشدت محتاج بعدشم ۱۵ تومن از این ۱۸ تومن رو سال ۱۴۰۱ گرفتن من دوسال منتظر بودم برگردونن دیدم اصلا ن شوهرم ن خودشون حرفی نمیزنن

بعد بین من و این خواهره،بعد گفتن ما میدونیم دخترمون بد بهت گفته ولی کمک خرجمونه نمیتونیم چیزی بهش بگیم گاهی  کرایه خوته میده این در حالیه ک اون سالی ک ۱۵ تومن ما دادیم کرایه ۶ برج خونشون بود ماهی ۲۴۰۰ میدادن

منم‌گفتم خو از ما هم ک میگیرین چطور ما حساب نیستیم الا