2777
2789
عنوان

آماده ام برای کنکور

251 بازدید | 11 پست

به معنای واقعی حالا دیگه آماده‌ام برای کنکور. از سال دهم وحشتناک درس خوندم، دیگه هیچ استرسی ندارم

شماهم لطفا دعا کنید بتونم رتبه‌ی خوبی بیارم❤️

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشمام رشتت چیه آفرین

تجربی ام

دنبال بوی توام تو بغل آدمای دیگه، آرنیکسم . کیپاپرِ مودیِ intp .  علاقه‌ی من به شما ربطی نداره، همین‌طور‌ که علاقه‌ی شما به من ربطی نداره . 

موفق باشی عزیز دلم❤🌱 

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

دوست داری چی قبول شی؟

من همون جزیره بودم خاکی صمیمی گرم تاکه ی روز تو رسیدی تو قلبم پا گذاشتی غصه های عاشقی رو تو وجودم جا گذاشتی طرفدار قمیشی ،🫶من و اقایم (شوشو جان) چشم همه حسودا کور🤣🤣

بلاخره یکی پیدا شد که بگه امادم
ببین نتیجه رو بیخال شو الان فقط بچسب به این که تو یه نماد مقاومتی در برابر چیزایی که خودت بیشتر وبهتر میدونی
از بلاهایی که تو راه کنکور سرمون اوردن واقعا دارم از درون بهت افتخار میکنم

کاربر اقا هستم 

به من یازدهم انسانی یه نصیحت بکنید🥲

هی استرس بیخود بخودت نده و توهم وقت نداشتن نزن و جای درگیر حواشی شدن از همین الان بچسب به درست و اگر اینکارو نکنی دوازدهم ک رفتی متوجه میشی کلی وقت و فرصت داشتی اما با استرس بیجا خرابشون کردی و اونوقت دوازدهم باید فشار بیشتری به خودت بیاری و متوجه میشی حتی از دوازدهم هم شروع کنی رسیدن ب هدفت ممکنه اما سخت تر پس اگه از یازدهم شروع کرده بودی خیلیی راحت تر میشد.

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_erose