2777
2789
عنوان

خانومای اَدایی و قِِِِرییی💅

370 بازدید | 32 پست

سلام خط قرمزاتون چیه؟ 

عادت های روزانه آتون چیه 

با شوهر و بقیه چجوری رفتار میکنید 

کلا میخوام بدونم به چه خانمی میگن خانم ادایی 

معمولا همونا هم همیشه بیشتر مورد توجه و ارزش و احترام قرار میگیرن .

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عنوان یک ادایی این حرفو تایید میکنم🌝

من پناهم🥕۲۵ سالمه .نویسنده ، نوازنده و دوبلورم🎼🎹🎙️زندگیِ من بدون ورزش و هنر معنی نداره🎨🏊🤸زبان فرانسوی پنجره ای به سمت هنر و زیبایی برام باز کرد📚✨موهامو از رویاهای ان شرلی قرض گرفتم چون دنیا با موهای آتیشی، شاعرانه‌تره🥕

دخالت نمیکنم تو زندگی دیگران،به حرفاشون گوش میدم بتونم راهنمایی میکنم،با شوهرمم رفیقم بازی میکنیم سریال میبینیم درد و دل میکنیم در جریان همه امور هم هستیم،دنبال پیشرفتم و ارتقای سطح زندگیم،شوخم و اهل معاشرت همه میگن خوب حرف میزنم و انرژیمم زیاده

خط قرمزام بی احترامی مخصوصا توی دعوا

معتقدم شوخی با بی احترامی فرق داره

خیانت و کتک که هیچی اصلا حرفشو نزن

دروغ 

اولویت نبودنم

عادت که درس میخونم ، کلاس میرم ، زبان میخونم ، باشگاه میرم ، غذا میپزم برای خودم و روتین‌پوستیو گاهی تفریح

شوهرم ندارم

دوست پسرمم که من خوشم نمیاد بی محلی کنم یا هی تکنیک فلان بزنم بیوفته دنبالم ، خودمم و خداروشکر رابطه خوبیم دارم

و متوجه شدم به تکنیک پکنیک نیست ، به آدمشه ولی خب یه چیزایی مهمه بازم

من ادایی امخط اخر‌و درست میگی همه همینو میگن

خب چکارا میکنی چجوری رفتار میکنی با بقیع 

چگونه به سر و وضعت میرسی

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

خانمای ادایی فقط دخترای ولنجک و زعفرانیه و فرشته😔😂ما حرفی برای گفتن نداریم

بیا تبدیل بشیم به ادایی

به عنوان یک ادایی این حرفو تایید میکنم🌝

خب یکم از خودت بگو .چه ادا هایی داری 

بیا تبدیل بشیم به ادایی

والا اخه ادایی داریم تا ادایی

من ادایی رو اونیدمیبینم که تمام برند های خفن رو تن میکنه از روتین پوستی های عالی استفاده میکنه ماشین زیر پاش bmw و... 

وگرنه خودم هم روتین پوستی متوسط دارم ماشین دارم ترمیم مو و فیشیال و پدیکور و... انجام میدم 

باشگاه میرم زبان میخونم درسم میخونم 

به هرکی میگی ادایی اینارو مثال میزنه 

ولی من تعریفم از ادایی باکلاسی و پولداریه که بودجمون نمیخوره بهش😂😂

خط قرمزام بی احترامی مخصوصا توی دعوامعتقدم شوخی با بی احترامی فرق دارهخیانت و کتک که هیچی اصلا حرفشو ...

گلی ♥️

والا اخه ادایی داریم تا اداییمن ادایی رو اونیدمیبینم که تمام برند های خفن رو تن میکنه از روتین پوستی ...

♥️😂

درسته 

ولی دخترایی ک پول ندارن زندگی معمولی دارن من دیدم یه جور ناز و عشوه میان .یجوری خودشونو چس میکنن ک ادم جذبشون میشه .میخواستم ببینم چجوری اینجوری هستن 

♥️😂درسته ولی دخترایی ک پول ندارن زندگی معمولی دارن من دیدم یه جور ناز و عشوه میان .یجوری خودشونو چس ...

اره اونارو هم دیدن 

ولی به قول خودت چس کردن به نظر میاد 

واقعی نیست انگار دارن سعی میکنن شبیه واقعی ها بنظر بیان من همیشه از این ادما فاصله میگیرم😂

ولی تمام تلاشمو میکنم به اون واقعیه برسم

من عاشق زندگی اون دختر پولدار ها تو سریال ترکیه ای هام لعنتیای جذاب😂

خب چکارا میکنی چجوری رفتار میکنی با بقیع چگونه به سر و وضعت میرسی

قوانین خودمو دارم و رک سرقوانینم میدونم

راحت و اروم اعتراضمو میگم بخاطر همین هیچکس جرات نمیکنه اذیتم کنه چون میدونه پیشو میگیرم خیلی ریلکس تو جمع ازش دلیل کارشو میپرسم و‌چون مقصره مِن و من میکنه

به خودم درحد معقول میرسم با یسریا که قوانینو رعایت میکنن گرم میگیرم و صمیمی میشم و درعین حال با یسریا خیلی واضح نه و فقط لبخند مهمونشون میکنم

همیشه سعی میکنم خودمو مشغول نگهدارم

هر مهمونی ای نمیرم تو هر جمعی نمیرم

زیاد تو مجالس نمیشینم زودتر از همه میرم

به بقیه هدیه زیاد میدم

همیشه کتاب میخونم و قهوه میخورم همه میدونن بخاطر همین هرجا میرم برام قهوه میارن

سوال شخصی نمیپرسن چون میدونن رک بهشون میگم این مسائل خصوصیه جواب نمیدم و لبخند میزنم

همیشه گربه دارم و هرکی اخ و پیف کنه میگم نیا خونم چون مسیرمون یکی نیست و دو طرف اذیت میشیم

به هیچ عنوان هیچ چیز دست دومی رو قبول نمیکنم

حالا باز هر سوالی داشتی بپرس

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨