2777
2789

شما هم احساس بیخیالی بیش از حد میکنید یا فقط من 

انگار از هرچی استرس آور هست برام فرار میکنم 

امسال سال دوم پشت کنکوری ام پارسال تو این بازه بکوب خوندم و درصدام خوب بود ولی رشته ای که دوست داشتم قبول نشدم 

امسال هم خوب خوندم تا اینکه رفتم آندوسکوپی و دکتر گفت معدت عصبیه و باید این قرص رو مصرف کنی از وقتی مصرف کردم دیگه هیچ استرسی ندارم بیخیالی بیش از حد انگار نه انگار این من بودم که امسال بکوب خوندم الان رسیدم به انتها بزور کتاب میگیرم دستم 

نمیدونم چیکار کنم تا یه لحظه به درس و کنکور فکر میکنم یکهو استرس وحشتناک میگیرم و حالت تهوع میاد سراغم واسه همین انگار از جو کنکور دور شدم

مشاورم میگه بخوای با این وضعیت ادامه بدی بنظرم حتی سال سوم هم نشین چون فقط عمرتو هدر میدید😔

میشه خودم این قرصارو قطع کنم

علاوه بر این للوکساید۵ هم میخورم اینم بدتر روزانه ۱۰.۸ساعت خوابم 

من پارسال می‌خوردم به شدت خواب آوره اشتها رو کم می‌کنه منی که شاگرد اول کلاس بودم یهو به خاطر این قر ...

دقیقاً منم الان این حالتم غذا هم نمی‌خورم 

چطور قط کردی دکتر بهت گفت؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعش کن کم کم 

فکر نکن راه نجاتته 

من خودم  فکر میکردم این قرصا باعث میشه همه چی درست بشه به روانپزشک اعتیاد داشتم ،میرفتم قرصامو عوض میکرد حس میکردم قراره زندگیم با یه مشت قرص چرت حل بشه 

قطعش کن کم کم فکر نکن راه نجاتته من خودم فکر میکردم این قرصا باعث میشه همه چی درست بشه به روانپزشک ...

واقعاً 

من دکتر گوارشی این قرصو بهم داد 

چطور قطش کنم چون نوشته عوارض داره خیلی میترسم

دقیقاً منم الان این حالتم غذا هم نمی‌خورم چطور قط کردی دکتر بهت گفت؟

دکتر چهار بار قرصای منو عوض کرد تو ۷ ماه 

یه روز آنقدر قرصا حالمو بد کرده بود افکار خودکشی داشتم سه تا از فلوکستین با هم خوردم اما هیچی نشد 

مامانمم فهمید همشو انداخت دور 

واقعاً من دکتر گوارشی این قرصو بهم داد چطور قطش کنم چون نوشته عوارض داره خیلی میترسم

من یهو قطع کردم اما اصلااا توصیه نمیکنم با روانپزشک یا دکتر خودت مشورت کن آروم آروم کم کم کن چون اگه یهو کم کنی عوارض داره