2777
2789
عنوان

کی و کجا حس کردید بزرگ شدین 🌼🌼

63 بازدید | 11 پست

حوصلم سر رفته بیاین دور هم باشیم

اول بگید کجا و تو چ سنی بود ک حس کردید بزرگ شدین

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هنوز.لوسم.واحساس.بزرگ.شدن.نمیکنم.بااین.سنم

چن سالته

و دوید و افتاد .اما بلند شد؛ باید می رسید!                       تا ایچه هم وا قین سِره اومایمَه‌ ‌ ‌   ‌یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

یه چس دادم خیلی بوش بده هرکاری میکنم بوش نمیره از اتاق چیکار کنم آبروم میره الان دست خودم نبود

خب این الان چ ربطی ب موصوع تاپیک داشت؟

دوساله رل دارم

امسال که اومد خواستگاریم دیدم واقعا همه چی داره جدی میشه ی لحظه گفتم خدا یعنی اینقد بزرگ شدم ک ازدواج کنم

ی لحظه هنگ کردم 

البته 18 سالمه اینجا همه ب این سنم میگن بچه شیرخوار 😏🤣 

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

دوساله رل دارمامسال که اومد خواستگاریم دیدم واقعا همه چی داره جدی میشه ی لحظه گفتم خدا یعنی اینقد بز ...

اخه ب سن نیس ب درک شعوره

راستی بهت درخواست دوستی دادم🗿

وَ خدا دردِم گرونَه 🥀  من برده داری را بر انداختم به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ وقتی توی متن تاپیکم سوال میپرسم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون...