2777
2789
عنوان

ارزان شدن طلا و دلار خوب نیستت

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 24 پست

شما فکر کن توافق کنند چقدر میاد پایین مثل موقع برجام گردن کلفتها افتاده بودن به جون دولت اون موقع

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پست تومور مغزی قفل بود اومدم اینجا جواب بدم

برادرم ۴۰ سالگی متوجه شد داره

میدان دیرش کم شده بود و بی‌خواب بود و سردردهای شدید داشت

۱۴ ساله عمل کرده اندازه گردو شده بود دراردنش

بینایی ی چشم بخاطر درگیری زیاد عصب چشم از دست داده

ولی بقیه چیزها خوبه خداروشکر

انشالله خدا شفا بده

تازه برا برادرم یکمش موند گفتن اگه درمی  آوردیم امکان فلج بود

با پرتو درمانی اونو از بین بردن

پست تومور مغزی قفل بود اومدم اینجا جواب بدمبرادرم ۴۰ سالگی متوجه شد دارهمیدان دیرش کم شده بود و بی‌خ ...

خیلی ممنون از پیام تان

آرزوی سلامتی دارم برای ایشان. من و ایشان بدشانسی آورده آیم تقریبا ۷۰ درصد کسانی که عمل کرده اند بدون عوارض بهبود یافته اند. ظاهراً به شکل توده بستگی دارد توده های تخم مرغی عوارض کمتری دارند

عوارض من بعد از عمل از بین رفتن شنوایی یک گوش و فلج پنجاه درصدی یک طرف صورت بود که کار نکردن عضلات پلک، باعث کم بینایی چشم چپم شد. یک سال یک پلکم را دوخته بودند.

ممنون از پیام شما 

خیلی ممنون از پیام تانآرزوی سلامتی دارم برای ایشان. من و ایشان بدشانسی آورده آیم تقریبا ۷۰ درصد کسان ...

الهی سلامتیتون رو بدست بیارید به زودی....درقسمت بیمه خیلی زحمت کشیدید ممنونم از لطفتان....آیا در حوزه کار آفرینی تجربه ای دارید من تهران هستم ۴۴ ساله و مدرک کارشناسی ارشد دارم میخوام یه کار تو انبار خونه راه بندازم.

الهی سلامتیتون رو بدست بیارید به زودی....درقسمت بیمه خیلی زحمت کشیدید ممنونم از لطفتان....آیا در حوز ...

سلام

آرزوی موفقیت برای شما دارم

نه متاسفانه

شغل دولتی باعث شده نک بعدی باشم. اهل کارافرینی و تجارت نیستم همان بخور و نمیر 

راه یختی در پیش رو دارید و حتما موفقیت در انتهای مسیر است

سلامآرزوی موفقیت برای شما دارمنه متاسفانهشغل دولتی باعث شده نک بعدی باشم. اهل کارافرینی و تجارت نیست ...

سلام ممنونم با راهنماییهای شما از فروردین امسال بیمه کردم خودم رو کمی به آرامش رسیدم اما دنبال یه کارآفرینی هستم.

.انشالله سلامتیتون رو به زودی بدست بیارید خدا نگهدار شما و خانواده محترمتون باشه.