2777
2789
عنوان

بدترین بلایی که سر زندگیم اومد

426 بازدید | 21 پست

دیشب تاپیک زدم در مورد پسرم قضیه اش رو دیگه همتون میدونید،امروز دوباره رفتم سراغ گوشیش (بهم گفت امروز بعد مدرسه نمیام خونه و فلان...) رفتم چتش و باز کردم دیدم با دوستش قرار داره به شوهرم گفتم برع دنبالش بزورم شده بیارش..

وقتی اومدن شوهرم خیلی عصبانی بود می‌گفت جلو مدیر و ناظما تو روی من وایساده میگه نمیام و بزور آوردش 

شوهرمم برای این که نیاد سمتش و برای اولین بار بخواد روش دست بلند کنه رفت بیرون

پسر کوچیکم مریضه مدرسه نرفت امروز بالا خواب بود.

دستشو گرفتم بردمش تو اتاق صداشو برد بالا گفت  گفتم امروز نمیام خونه می‌خوام برم... چرا فرستادیش بیاد دنبالم

برگشتم یقشو گرفتم تو دستم با داد شروع کردم به گفتن لال شده بود 

هرچی میگفتم هیچی نمی گفت آخر بغلش کردم با زجه و گریه گفتم چرا این کارو کردی باهام مات و مبهوت فقط نگاه میکرد نشستم رو زمین و فقط جلوش زار میزدم تا نیم ساعت همون‌جوری بودم ب چشماش کردم رنگ خون شده بود از اتاق اومدم بیرون 

یه دهه شصتی جذاب!..  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفا اگه به جای همدردی و درک کردن یه مادری که نمیدونه باید چیکار کنه میخواهید تهمت بزنید و بگید تاپی ...

قطعا از مشاور و روان شناس کمک گرفتی و اون گفته که این کارو بکن دیگه درسته ؟ 

سنی ک داره وهرد میشه13 سن

بلوغ و حساسی هست.بچه ها تو این سن جذب دوستاشون میشن.

حرفهای اونا رو بیشتر قبول دارن تا پدرو مادر.بهتر با دوستاشون ارتباط میگیرن و درد دل میکنن

حالا یا جذب رفیقاشون یا دوستی های پسر دختری

بنظرم با دادو غال جلو نرو.....

پیش مشاور برو حتمن .پسرتم ببر

شما الان هرچی بگی شاید بحرفت گوش نده ولی حرف ی ادم بی طرف مثل مشاور شاید بیشتر روش اثر بزاره

کلن سن بلوغ خیلی دردسر داره

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.