2777
2789
عنوان

ماجرای شوهرم و خانوم همکارش

12151 بازدید | 286 پست

نمیدونم کیا یادشونه .خییییلی خلاصه وار میگم اجاره بدین همرو بگم نظرتون مهمه برام.. .

اینجا تاپیک زدم که خانوم(همسر) همکار شوهرم از کم کم شروع کرد پیام دادن به شوهرم و شوهرمم هر چی به من میگفت من بی خیال بودم میگفتم نظر بدی نداره تو بدبین شدی ..حالا بگذریم از پیاما و عکساش که خیلی طولانیه ... دیگه رسید تا اونجایی که دیگه به شوهرم گفتم تو اعتماد به نفست خیلی رفته بالا فک‌ میکنی همه بهت چشم دارن وگرنه زن شوهر دار چکار داره به تو ! و شوهرمم خیلی بش برخورد و البته که حق داشت ..

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن بار دیگه هم بعد از اینکه پیاماش مورد دار شده بود و حتی برا شوهرم قلب میفرستاد و میگفت دلم تنگه برات . من خر بازم میگفتم قصدی نداره !!! (میدونم خیلی سادگی کردم شما هم هر چی میخواین بم بگین 🙄)

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
چن بار دیگه هم بعد از اینکه پیاماش مورد دار شده بود و حتی برا شوهرم قلب میفرستاد و میگفت دلم تنگه بر ...

خیلی ساده ی.منکه همون اول پیام میداد پدره شوهرمو درمیاوردم

همسرم از ته قلبم دوستت دارم 
چن بار دیگه هم بعد از اینکه پیاماش مورد دار شده بود و حتی برا شوهرم قلب میفرستاد و میگفت دلم تنگه بر ...

مگه میشه؟😐

این سادگی نیست اسمش چیز دیگه اس🤐

من از آنچه تو میگویی بیزارم اما تا پای مرگ ، از حق تو برای گفتن آن دفاع میکنم (ولتر)

خلاصه یه شبم همینطور پیام داد که ایموجی خنده بود و من به شوهرم شک کردم و بیدارش کردم و کلی دعوامون شد . اونم هی میگفت نمیدونم چرا اینو فرستاده . من میگم پیاماش مورد داره . تو به من میگی اعتماد به نفسم بالاس حالا این ایموجی که نمیدونم واسه چی فرستاده عصبانیت کرده چرا ؟ گفتم تو الکی میگی . معلوم نیس چی بهش گفتی وگرنه اون اینجوری نیس که به تو پیام بده و ای حرفارو بزنه .... 
تا چن روزم قهر و دعوا داشتیم .. 

واا خواهر نه به شما نه به ما

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم