سلام دوستان لطفا نیاید بگید ک ضرر داره و اثری نداره من کلی تحقیق کردم اکثرا گفتن بعد استفاده موضعی ریزششون قطع شده ولی نمیدونم چن روز ی بار استفاده میکردن یا بعد استفاده ازش میشورن ؟ بعد چند ساعت؟ من شنیدم ک دو سه تا قرص ال دی رو با کمی اب مخلوط کنی و با قطره چکون روی سرت بریزی و ماساژ بدی ریزشو قطع میکنه بعپضیا هم تو شامپو میریزن شما کسی تجربه داره ؟ چن روز یبار باید روی سر بریزی و باید بمونه یا بشوریش؟؟؟ ممنون میشم اگ اطلاعاتی دارین در اختیارم بذارین استفاده کنم مرسی
بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم. یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه
من یه ورق رو قاطی یه شامپو فیروز بچه کردم یه مدت میزدم اثری ندیدم برا من فایده ای نداشت امتحان کن شاید برا تو تاثیر داشته باشه
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
اره گلی منم شامپو رو شنیدم ولی با آب کم حلش کنی با قطره چکون بریزی رو سرت فک کنم تاثیر بیشتری داره ا ...
این مدلی امتحان نکردم همینجا چنسال پیش بود یکی گفت بریز تو شامپو ریختم فایده نداشت تازه حس میکردم ریزش موهام از ناحیه پشت سر بیشتر شد نمیدونم چرا از پشت سرم بیشتر میریخت
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
ن ی داروساز این پیشنهاد رو ب کسی تو نی نی سایت کرده بود یبار هم با اب حل کن شاید قطع شد ریزشت
مرسی امتحانش میکنم با چه قد آب باید یه ورقشو قاطی کرد؟