rozhaysakht مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 428 عنوان طلا شش میلیون 8437 بازدید | 207 پست کاش بشه ۴ میلیون من بتونم ی گوشواره ی گرمی بخرم خدایا صدام بشنو 1404/01/24 | 15:16 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15577 واقعا الان ۶ تومنه؟؟ چ موقع خوبیه برا خریدن . ایشالا ک همه چی ارزون بشه مردم ی نفسی بکشن قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
baran6666 عضویت: 1401/03/02 تعداد پست: 13779 نهایت تا پنج و خورده بیاد پایین الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
شکستع عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2516 😁 فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳
شکستع عضویت: 1403/05/24 تعداد پست: 2516 واقعا الان ۶ تومنه؟؟ چ موقع خوبیه برا خریدن . ایشالا ک همه چی ارزون بشه مردم ی نفسی بکشن 😉پول نی با چی بخریم فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش باشین. ۱۶.۵.۱۴۰۳
rozhaysakht مدیر استارتر عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 428 نهایت تا پنج و خورده بیاد پایین نگو تورو خدا من آرزومه بشه ۳.۴ تومن
گلس__رخ عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 7872 تا فردا زیر ۶ میرسه هیچی مشخص نیست ممکنه دوباره بره بالا ممکنه نه
خاله_ریزه1 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 479 کاش بیاد پایین منم بخرم همه طلاهامو دادم برای خونه ....دلم برای سرویس عروسیم تنگ شده خیلی خیلی نو و درجه یک بود .... بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است
خاله_ریزه1 عضویت: 1396/02/18 تعداد پست: 479 من میخواستم عصر برم بخرم بنظرتون پایینترم میاد؟؟ ایشان...که بیاد بهترین چیز رسیدن به نگاهیست که از حادثه عشق تر است
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 15577 😉پول نی با چی بخریم برا اونی ک داره گفتم ن کسی ک نداره قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑