فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بهتره که نزنی چون بهداشت به من میگفت مهم اینه که واکسن رو زودتر وقتش نزنی اگر از وقت واکسن بگذره اشکالی نداره
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با این تو صیفاتی که از بچه می کنی به نظر میاد مشکلی نباشه اما چون سن بچه کمه فکر میکنم یه کم صبر کنی بهتر باشه اما اگه خودشون گفتن ایرادی نداره پس مشکلی نیست
من جات باشم اصلن نمیزنم چون تجربه بدی از واکسن چهارماهگی پسرم دارم.قبل واکسن چهارماهگی ،پسرم خیلی کم سرفه و آبریزش بینی داشت بردمش دکتر و گفتم این دو روز دیگه واکسنشه عیب نداره واکسنشو بزنم دکتره گفت مشکل نداره بزن.روز واکسنشم به خانه بهداشت گفتم که یخورده سرفه داره ولی گفت مشکل نداره و واکسنو زدش.چشمت روز بد نبینه تا عصری پسرم خوب بودش ولی از ساعت هفت هشت شب شروع شد به صورت وحشتناک گریه میکرد و هر چی شیر میخورد رو بالا میاوردبردمش دکتر کلی انتی بیوتیک و اسپری برای تنفسش و اینا رو داد.خیلی روزای بدی بود یه هفته طول کشید تا خوب شد.حتی اگر یخورده بچتون سرماخوردس بزارید خوب بشه بعد واکسنشو بزنید.تا دو هفته تاخیر مشکلی نداره
من پسرم باید ۱۸ واکسن دوماهگی میزد سرما خورد تا سه روز پیش هنوزم خرخر داشت ولی داروهاشو تموم شده بود خانم گفت اگه تو ۲۴ ساعت قبل تب نداشته براش بزنم اونم تب نکرده بود براش زد مشکلی هم پیش نیمد