2777
2789
عنوان

ای کاش سایت رده سنی خاصی داشت

128 بازدید | 11 پست

خیلی خوب میشد کسایی که سنشون بیست به پایین هستن یه جای دیگه باشن و کسایی که بیست به بالا هستن میومدن سایت 

تاپیکهارو نگاه میکنم همشون بچگونه راهنمایی ها همشون از روی بی عقلی 

پیشنهادات همشون از روی بی تجربگی 

البته همشون نه هاااا 

پنجاه درصدشون سن کم هستن میاد اونی که دوتا بچه داره کمک میخاد این بچه ی توی سایت درجا مینویسه زن آزادی و حق فلانه زن و تحریک میکنه طرفو و پیشنهاد طلاق میده و امثال اونا م امضا میکنن زیرشو که شوهرت غلط کرده نباید اجازه میدادی و برو پدرشو دربیار 

ای کاش سایت رو به گند نمیکشیدن البته مشکلم سایت نیست زندگیهایی هست که با راهنمایی امثال اینا از هم میپاشه 

ما داستان را از زبان شیطان نشنیده ایم 

فقط کافیه بلد باشیم بریم توی تاپیک هایی که توش تجربه داریم

مشکل اینه همه فکر میکنن همه چی بلدن و خلاف نظرشون هم میگیم اعتراض میکنن که شما و امثال شما باعث شدید مردها پررو شن  واقعا حرفی ندارم براشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته به نظر من مشکل بزرگتر اینه که طرف میخواد مشکلات زندگیشو اینجا حل کنه

بعضی وقتا اونقدر به آدمی فشار میاره زندگی که دنبال اینه یجوری خودشو خالی کنه و میاد و تو این سایت درداشو میگه تا بلکه یکی درکش کنه و آروم شه که من کاری به اونا ندارم میگم خب بگن بعضیا زنان آلفا هستن که مثل مرد قوی هستن و درداشونو به کسی نمیگن من از اون جمله افرادم دردمو به مادرمم نمیگم خودم حل میکنم اما بعضیا به همه میگن و دنبال همدرد هستن که هرچقدم بگیم نگو میگن ساختارشون اینه اینجوری تخلیه شن 

پس حداقل بچه ها نظری ندن 

بعضی وقتا اونقدر به آدمی فشار میاره زندگی که دنبال اینه یجوری خودشو خالی کنه و میاد و تو این سایت در ...

منم روی صحبتم با همون اشخاص بود , برای درد و دل خانواده هست دوست ورفیق و تراپیست و مشاوره و از همه مهمتر خدا ضرر هم نداره چون جلوی مثلا دهه هشتادی یا ادمای مریض رو نمیتونیم بگیریم کخ نظر ندن

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
سلام عزیزمتو یه تاپیک دیدم میخوایین برین پیش دکتر سینا بادامچی زاده دندانپزشک. میخواستم ببینم از کار ...

سلام گلم رفتم ولی بیشتر پول براشون مهمه ، یه دندون داشتم با روکش حل میشد گفتن باید ایمپلنت شه و ده تومن هم بیشتر از بقیه ایمپلنت رو گفت برای همین نرفتم پیششون

اگه دندانپزشک خوب تو تبریز سراغ داری بهم معرفی کن. ممنون

عزیزم من یکی دوستم هست رفتم پیشش ایمپلنت کرد چون تازه مطب باز کرده کارش رو دقیق انجام میده و خوبه اون اسمش یاسمین پوروطن هست ولیعصره مطبش 

یکیشم هفده شهریور هست اونم خوبه راضی بودم از کارش دکتر یحیی نریمانی هس فقط منشی هاش مبلغ رو اگه بیمه باشین زیاد میگیره پولشو اول صحبت کن کارش خوبه