2777
2789
عنوان

حاملم همش تنهام

1037 بازدید | 114 پست

چکار کنم همش تنهام حوصلم سر میره همش استرس دارم شماها باردار بودین چکار میکردین آدم نمیتونه همه کاراشوبکنه عین سابق، من سرکار میرفتم دیگه نرفتم باشگاه میرفتم دیگه نرفتم خسته شدم از تنهایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نی نی سایتقرانتلفن به دوست و آشنا

خب میدونی تو خونه بودن سخته برام این کارارومیکنم ولی بی فایده است حتی بخدا با این حالم و سنگینی خونه میسابم هی که حوصلم سر نره

خب برو خونه مادرت خواهرت دوستت هرکی که باهاش حالت خوبه مگه قراره تو حاملگی تارک دنیا و آدما بشی

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

منم کلا تنها بودم حتی شوهرمم نبود روز و شب سر کار بود فک کن تو یه شهر غریب هم بودم بدون هیچ دوست و آ ...

منم شوهرم ۷صبح میره ۷شب میاد خسته ،میرم خونه مادرم گاهی ولی پله سخته برام ۳۰هفتمه

من اون دوران شوهرم همش ۱۰شب میومد

صبح پا میشدم برای خودم آش می‌پختم 

کلاس آنلاین ورزش شرکت میکردم

خونم همشه مرتب بود چون خودم بودم فقط

بعد یه ساندویج کوچیک و چندتا میوه برمی‌داشتم میرفتم پیاده روی

بعد توی پارکی چیزی میخوردم و میومدم میخوااااابیدم تا غروب بعدشم شام میذاشتم و فیلم میدیدم

خیلی کِیف میداد

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕
خب میدونی تو خونه بودن سخته برام این کارارومیکنم ولی بی فایده است حتی بخدا با این حالم و سنگینی خونه ...

استفاده کن، دو روز دیگه بچه به دنیا اومد، برای یک ساعت راحت خوابیدن، آرزو میکنی

هزاری هم دور و بر باشن باز تنهایی الان من استراحت میکنم سرماخوردگی دارم درد زیزشکم دارم امروزم سرکارنرفتم دخترم اومده توسا،لن تی وی میبینه شوهرم نیست

چندهفته ای؟

💗لطفا برای حاجاتم یه صلوات مهمونم کنید  
خب برو خونه مادرت خواهرت دوستت هرکی که باهاش حالت خوبه مگه قراره تو حاملگی تارک دنیا و آدما بشی

دوست هام همه سرکارن و نیستن خواهرم هم معلم سرکار همش مادرم هم طبقه دوم خونش پله داره آسانسور نداره سختمه