2777
2789
یعنی میاد؟

احتمالا دیگه

من امروز بازار بودم تک و توک طلافروشیا باز بودن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ۲۳۰ تومن طلا خریدیم با ۸ تومن به نظرتون بفروشم تل بیشتر ضرر نکردم؟

نه صبر کنین بازم میره بالا

طلا کلا برای بلندمدته

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سال ۹۸ موقع عقد من۴۲۰ بود ب همون موقعم برگرده خوبه

طلا گرمی ۴۰ بود 

دلار ۸۰۰ تومن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

✍️ یکم:

در اینکه دلار و سکه حباب دارد تردیدی نیست.

💬 دوم:

در اینکه با این قیمت‌ها دولت فرصت طلایی داشته تا بخش قابل‌توجهی از کسری بودجه‌اش را ترمیم کند نیز تردید نفرمایید!

💬 سوم:

اما اگر با اولین پالس‌های ‎#مذاکره؛ به‌صورت معنادار قیمت ارز و طلا ریخت؛ اجازه داریم سوال کنیم کدام جریانات به‌دنبال شرطی‌کردن رابطه معیشت مردم و مذاکره با آمریکا بوده‌اند؟

داداشم می‌خواد برا نامزدش بخره نمیدونیم صبر کنیم یان

آخ گفتی

مام پنج شنبه بله برون داداشمه امروز میخواس انگشتر بخره

گفتیم وایسا انشاالله خدا به دل جوونامون نگاه کنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

احتمال داره تا ۶بیاد ولی پایین تر نه اواسط اردیبهشت طلاده میلیونی تخمین زدن منتظرش باشید هرچی میتونید الان فقط بخرید 

فعلا تو این ریزش فروشنده نباشید 

خدایا شکرت🙏🏽

دستمزدا هم همون سال ۹۰؟

اون زمان دخل و خرج به هم میخورد.اما الان نه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همه چی بشه همون وقت والا

همون موقع هم حقوقها ب خرید طلای درست درمون نمیرسید

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

۱هزارتومن زهی خیال باطلاینا سیاست کثیفشون هستش ک بگن اره باتوافق ارزون میکنیم همچیو بعد ک توافق کردن ...

اصلا هیچ اطلاعات سیاسی و اقتصادی نداری

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند