2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه ذره جلوتر از نوک دماغتم ببین. به ایندت فکر کن. تو قراره یه روزی با یکی جز این آقا  ازدواج کنی.  چقدر بعدها عذاب وجدان میگیری. خودتو پیدا کن لا اقل رابطه و لمس جسمت را بهش اجازه نده.  به ایندت متعهد باش

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

دیگه وقتی خودت رفتی و برای خودت ارزش قائل نشدی و چه بگیم ما ....

یا فهمیدی ک برای چی میخوادت یا خودت دوست داری نفهمی به هرحال کاریه ک شده سعی کن بیشتر از این وابسته نشی ک باید از کنار خیابون جمعت کنن و اوت تعهدی نداره نسبت بهت و فقط برای چند دفعه استفاده میخوادت اگه خیلی ام عاشقته بگو بیاد خواستگاری بعدش....

کاربر آقام..خدایا میشه تو درست کنی.....

ببخشید ولی چقدر احمقی که میدونستی قصدش جدی نیست و بازم باهاش رفتی ویلا دوتا دختر مثله تو بعد یه ماه یا یه هفته میرن ویلا که باعث شده پسرا  همه رو به یک چشم ببینن و دنبال همین  چیزا باشن

کاربر جدید نیستم :)

دیگه وقتی خودت رفتی و برای خودت ارزش قائل نشدی و چه بگیم ما ....یا فهمیدی ک برای چی میخوادت یا خودت ...

کلا از اول پسره بهش گفته من ازت توقع دارم. این داستان هم ادامه دار خواهد بود. چه حوصله دارن برا خودشون مشکل و فکر مشغولی میتراشن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"

اسی برات درس عبرت بشه وتجربه کن

به نظرم قبل اینکه کس دیگع ای به آدم سیلی بزنه بهتره که انسان خودش به خودش سیلی بزنه

همه ی ماهاخطاهایی داشتیم پس فراموشش کن وبندازش سطل  زباله

محکم باشی وقوی بهترینهانصیبت میشه

تویک نسخه ی کامل ازخداهستی یک ذات شکوهمندداری پس به خودت حس خوبی بده وخودتوغرورتوعزت نفست روبه هرکسی نفروش و کاری کن ازاحساسات خوب برق بزنی

واقعا باور نمیکنم تو این دوره جواب سوالت رو ندونی

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

کلا از اول پسره بهش گفته من ازت توقع دارم. این داستان هم ادامه دار خواهد بود. چه حوصله دارن برا خودش ...

کاربر آقام الان اینجا گفته فقط حرص بخوریم وقتی خودشون اینجوری دوست دارن چه بگیم ما ...‌ الانم در ب در دنبال راههایی اند ک حامله نشن تاپیک قبلشو ببین اونوقت فک میکنن تو دوستی با پسر براشون ..‌‌‌ یا اینکه اون پسر میاد اینو میگیره اونا لاشی تر از این حرفان و تا وقتی خر در جامعه باشه خر سوارم پیدا میشه ....

کاربر آقام..خدایا میشه تو درست کنی.....