2777
2789
عنوان

سلام بنظرتون طلا بفروشم

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 36 پست
حرف مفت نزن مث مگس ویز ویز نکن

هنوز نگفتم خاک انداز 

❌ بنده را ریپ نزن ، اگر ریپ زدی باید سوره بقره 15 بار و یک ختم کامل قرآن در شب جمعه برای اموات  بخونی ولاغیر حلال نمی‌کنم و راضی نیستم و پنج میلیون تومان به یک شخص نیازمند که نان شب محتاج هست کمک کنی،برای این که در امان باشی از این مسأله بنده را ربپ نزن و  بهتره نظرت واسه خودت بمونه❌،این  حق الناس هست اگر عمل نکنی و من از حق خودم نمی‌گذرم ❌اگه طرف لایک کردم یعنی راضی م و بالاماتع ست❌❌❌❌

الان  ارزون  میشه  ؟؟؟

من  ارزوی  یک  انگشتری  رو  دارم   وقتی   طلا ۳۵۰۰ بود   اشتباه  کردم  و  نخریدم  

بعد  هم  گرون  شد  و  پولم  نرسید  بخرم  الان  چیکار  کنم  ؟

انگشتره  انقدر  قشنگ  هست  که  حد  نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ارزون میشه ؟؟؟من ارزوی یک انگشتری رو دارم وقتی طلا ۳۵۰۰ بود اشتباه کردم و نخری ...

اگه داری الان وقت خریده

دیگه به اون ارزونیه چن سال پیش که نمیرسه ولی فعلا بهتر از یکی ۲هفته قبل هست

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
اگه داری الان وقت خریدهدیگه به اون ارزونیه چن سال پیش که نمیرسه ولی فعلا بهتر از یکی ۲هفته قبل هست

چند  سال   قبل  نبود   همون  مرداد   ماه  بود 

یعنی  به ۴  نمیرسه  بخرم  ؟

طلای  که  من  میخواستم  اجرت  اش  خیلی  بالا  بود   چون  خیلی  قشنگ  بود  ۲۳  درصد  اجرت  داشت

چند سال قبل نبود همون مرداد ماه بود یعنی به ۴ نمیرسه بخرم ؟طلای که من میخواستم اجر ...

اره من اول مهر طلا خریدم ۳و۸۰۰

به اون هم راضی هستیم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

برج ۱۱ دقیقا تو روزای مذاکره صدتمن خالم طلا خرید روشون کلییییی سود کرد تا همین ده روز پیش هی میگفتن نخرین تا ببینیم تحریما چی میشن دلو زد ب دریا خرید 

حالام همون داستان مذاکره قبلیه باور کنید پایین نمیا

این کاربری دست ۳نفره، وقتی ج کامنت میدین در کنارش لایکم نکنید!