mahisa19 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 192 عنوان درباره مجسمه سازی کسی اطلاع داره 693 بازدید | 34 پست من چند روزیه دنبال کلاسی ام که برم یاد بگیرمو به نظرم مجسمه سازی چیز جالبیهمیشه هر چیییی اطلاعات دارین ازش بگینچجوری کار میکنن؟ طراحی باید باد بگیریم؟برای شروع هزینه اش زیاده؟کجا برم یاد بگیرم و ........... 1404/01/24 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
solinaaaaw عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3242 تحقیق میکنم بهت میگمهم میتونی مجازی یاد بگیری هم حضوری ولی بستگی داره تو شهرتون آموزش داشته باشه یا ن
mahisa19 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 192 رزینم خوبه ها مرسی ولی به رزین اصلا علاقه ندارم🥲
mahisa19 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 192 تحقیق میکنم بهت میگمهم میتونی مجازی یاد بگیری هم حضوری ولی بستگی داره تو شهرتون آموزش داشته باشه یا ... لطف میکنی عزیزمتهرانم چون رشته دبیرستانم طراحی دوخت بود و علاقه ای به طراحی ندارم زیاد میخوام بدونم طراحی زیاد داره یا نهولی دوست دارم یه چی مرتبط به هنر یاد بگیرمبه ظاهر مجسمه سازی جذابه و دوست دارم یاد بگیرمدرباره سختی کارش و ..... اطلاعات کافی داشته باشم نرم زیاد هزینه کنم بعد ببینم علاقه ندارم
solinaaaaw عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3242 لطف میکنی عزیزمتهرانم چون رشته دبیرستانم طراحی دوخت بود و علاقه ای به طراحی ندارم زیاد میخوام بدونم ... باید فیگو و آناتومی انسان و اینارو یاد بگیریحضوری پرسیدی دوره ش چنده؟و میخوای براش پیجبزنی
mahisa19 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 192 باید فیگو و آناتومی انسان و اینارو یاد بگیریحضوری پرسیدی دوره ش چنده؟و میخوای براش پیجبزنی نه اصلا نمیدونم کجا برم یاد بگیرم که هزینه اش و بپرسمهمین امروز تصمیم ام جدی تر شد که درباره اش تحقیق کنمهنوز اونقدر اطلاع ندارم و به پیج زدن فکر نکردم فیگو چیه؟
solinaaaaw عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3242 نه اصلا نمیدونم کجا برم یاد بگیرم که هزینه اش و بپرسمهمین امروز تصمیم ام جدی تر شد که درباره اش تحقی ... طراحی اندام و ایناستسرمایه داری؟
mahisa19 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 192 باید فیگو و آناتومی انسان و اینارو یاد بگیریحضوری پرسیدی دوره ش چنده؟و میخوای براش پیجبزنی طراحی باید یاد بگیرم ؟طراحی مانکن و چهره و..چون رشته دبیرستانم بدون اطلاع رفتم دیگه سر این میخوام با اطلاعات کامل برم
solinaaaaw عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3242 طراحی باید یاد بگیرم ؟طراحی مانکن و چهره و..چون رشته دبیرستانم بدون اطلاع رفتم دیگه سر این میخوام با ... اره دیگه بدون طراحی شکل زدن سختهبا خمیر دست ساز و سریش اینا کار میکنی
mahisa19 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 192 طراحی اندام و ایناستسرمایه داری؟ دبیرستان هم طراحی مانکن و اینا داشتیم واقعا علاقه ندارم به طراحی سرمایه آنچنانی ندارم ولی اگه بخوام برم پول جمع میکنم چقدر سرمایه میخواد؟؟
solinaaaaw عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3242 دبیرستان هم طراحی مانکن و اینا داشتیم واقعا علاقه ندارم به طراحی سرمایه آنچنانی ندارم ولی اگه بخوام ... چرا آرایشگاه نمیری؟؟
solinaaaaw عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 3242 دبیرستان هم طراحی مانکن و اینا داشتیم واقعا علاقه ندارم به طراحی سرمایه آنچنانی ندارم ولی اگه بخوام ... منم خوشم نمیاد از طراحی و الگو
mahisa19 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 192 اره دیگه بدون طراحی شکل زدن سختهبا خمیر دست ساز و سریش اینا کار میکنی پس فکر کنم به درد من بخوره چون علاقه به طراحی ندارمکلا میخوام یه کلاس هنری برم و طراحی نداشته باشهآشپزی که خیلییی علاقه دارم ولی میخوام قبلش یه کلاس دیگه برمگریم و دوبلوری هم تو ذهنم هست درباره اینا اطلاعی دارین؟؟؟
mahisa19 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 192 چرا آرایشگاه نمیری؟؟ میکاپ؟اجازه نمیدن خانواده ام