خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا وبابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻❤️👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنون آخه بهداشت برام نوشت گفت برای تشکیل پرونده لازمه
بهدایت الکی هست
بهداشت اسم بنویس ک فقط واسه واکسن بچت لازم میشه بعد
دنبال یک ماما خوب باش
بعدشم میدونی بخلب آزاد بری چقد گرونه ماما باید بنویسه تو سیستم برات
فقط 2 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
خانمِ اقای مهندس 💍سنجاب کوجولو مامان امیدوارم به زودی سالم بیایی به آغوش من و بابایی🥲باعث سربلندی بابا وبابایی بشی🫧 عزیزم از خدا میخام برات بهترین پدر مادر بشیم لیاقت بودنت رو داشته باشیم🥺 همسر عزیزم تمام سختی هایی که دارم میکشم برای اینکه تو رو به تمام چیزی ک لیاقتشو داری برسونم مرد من👩🏻❤️👨🏻ما باهم به همه چیز میرسیم چون خدا با ما هست 💍خدای عزیزم من عاشقم و میدونم به تمام جیز های درون ذهنم میرسم چون بهت ایمان دارم 🦋🪵 ما سه تا یک تیمیم بدون هم یتیمیم🌝😁
بهدایت الکی هستبهداشت اسم بنویس ک فقط واسه واکسن بچت لازم میشه بعددنبال یک ماما خوب باش بعدشم میدونی ...
رفتم گفتم یارانه به مادران باردارمیدن اسم منم ثبت کنید تا برای منم بدن گفت باید مدرک بیاری که بارداری منم گفتم چی گفت سونو وبرگه بتا دیگه منم به همسرم گفتم بعد از ظهر بریم بدیم حداقل اون یارانه مادران باردار وبگیرم برای دخترام خرج کنم
رفتم بتا دادم ۱۰۰۰بود گفت با این عدد احتمالا جنین رویت نشه و گفت برو دو هفته دیگه بیا تا قلبش تشکیل شده باشه هزینه سونو ششصد بود شوهرمم گفت بزار یه بار این پولو بدیم نه اینکه الان بدیم دوهفته دیگه باز بدیم این شد که سونو ندادم تا دو هفته دیگه